reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Corka , pierwszy raz tak noc a ona fikolki szok
Jak ona nie bedzue spac i maluszek tez nie jak dam rade [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No Ci powiem, naprawde podziwiam ale odchowasz I bedziesz miala fajnie. U mnie np corka budzila sie w nocy do 3.5 roku, jak miala 4 lata I juz fajnie spala zaszlam w ciaze I koniec spania☺ synek zaczal przesypiac noce w kwietniu jak skonczyl 2 latka

No Ci powiem, naprawde podziwiam ale odchowasz I bedziesz miala fajnie. U mnie np corka budzila sie w nocy do 3.5 roku, jak miala 4 lata I juz fajnie spala zaszlam w ciaze I koniec spania[emoji5] synek zaczal przesypiac noce w kwietniu jak skonczyl 2 latka

Miedzy moim
Kuzynami taka roznica wieku , ciocie mowi ze ciezko Ale po 2 latach jedt super , ok Ale dwa Lata co bede bez zycia? Haha mimo to ciesze Sie , jakos to bedzie co
Na pazury teraz mam czas to potem tez musze znalezc [emoji23][emoji23]
1510308643-f4c7d91bf959c487-aaaaaa.jpeg

Miedzy moim
Kuzynami taka roznica wieku , ciocie mowi ze ciezko Ale po 2 latach jedt super , ok Ale dwa Lata co bede bez zycia? Haha mimo to ciesze Sie , jakos to bedzie co
Na pazury teraz mam czas to potem tez musze znalezc [emoji23][emoji23]
1510308643-f4c7d91bf959c487-aaaaaa.jpeg

Ale ladnie, ja to w ogole paznokci nie maluje☺

reklama
Do góry