reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Zadzwonila pani z przedszkola, ze mloda rzyga. Musze jechac po nia. Dlaczego takie rzecze ZAWSZE zdarzaja sie po nocy?!Plakac mi sie chce[emoji45]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakaś jelitówka teraz krąży, oby jej szybko przeszło [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zadzwonila pani z przedszkola, ze mloda rzyga. Musze jechac po nia. Dlaczego takie rzecze ZAWSZE zdarzaja sie po nocy?!Plakac mi sie chce[emoji45]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Biedna :( jakiś wirus pewnie...
Ja się czuję praktycznie normalnie, jakbym wcale w ciąży nie była tylko jestem szybciej zmęczona :) A bilety kupione mamy już jakiś czas, jak jeszcze nie wiedzieliśmy o ciąży :) W dodatku mamy wykupioną wycieczkę jednodniową 9 grudnia do Budapesztu na jarmark świąteczny :p

Ja w poprzedniej ciązy zdychałam i ta wcale lepsza nie jest... Zazdroszcze tym babkom co się tak dobrze czują :) Ja to przez 9 miesięcy jakbym grypę przechodziła i to ciążką odmiane... tak się tragicznie czuje :(

oar83e3kacl5sn2v.png

Ja się czuję praktycznie normalnie, jakbym wcale w ciąży nie była tylko jestem szybciej zmęczona :) A bilety kupione mamy już jakiś czas, jak jeszcze nie wiedzieliśmy o ciąży :) W dodatku mamy wykupioną wycieczkę jednodniową 9 grudnia do Budapesztu na jarmark świąteczny :p
Ale super☺

reklama
Do góry