reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@SzczęśliwaCiężarna trzymam kciuki! :)

@marika - oczywiście też będę trzymała kciuki :)

Ponoć ten strach to już do końca życia zostaje, a przed każdą wizytą wszystkie się stresujemy...
Ale - musi być dobrze!

A ja jutro kończę 14 tydzień :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczynki jutro mam wizytę u ginekologa więc bardzo proszę o zaciśnięte kciuki ... Już trzy tygodnie jestem bez wieści... A we wtorek mam prenatalne więc dzień po dniu będę się martwić

f2w39n7303c24ozn.png
Bedziemy trzymac kciuki.fajnie ze podejrzysz maluszka a moze i poznasz plec.

Dziewczyny stosujecie juz jakies kosmetyki na rozstepy? Bardziej mi chodzi o dekold. W poprzednich nie stosowalam nic na brzuch i zero rozstepow,ale i brzuszki mialam male. Jedyny slad po ciazach to dwa prawie nie widoczne pekniete naczynka(pajaczki) w okolicy biodra

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

@SzczęśliwaCiężarna kciuki zaciśnięte jutro :) ja mam wizytę we wtorek :) też już tworzyw drżę...

A tymczasem znalazłam winko 0% i powiem wam że jeśli chodzi o smak to nie rozróżniłabym że nie ma alkoholu :D
1515350040-42d383c6c4e639cb-aaaaaa.jpeg
wasze zdrowie :)

p19u3e3k6oa8oj22.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale ci dobrze ja szukalam u siebie i nie znalazlam takiego winka. Zjadlam dwa koreczki sledziowe i teraz mi sie odbijaja....fuj.

Bedziemy trzymac kciuki.fajnie ze podejrzysz maluszka a moze i poznasz plec.

Dziewczyny stosujecie juz jakies kosmetyki na rozstepy? Bardziej mi chodzi o dekold. W poprzednich nie stosowalam nic na brzuch i zero rozstepow,ale i brzuszki mialam male. Jedyny slad po ciazach to dwa prawie nie widoczne pekniete naczynka(pajaczki) w okolicy biodra

Z jednej strony radość bo tak długo czekam ale i strach by nie usłyszeć czegoś czego nikt by nie chciał :)

ja smaruje się narazie tylko balsamem nawilzajacym :)

f2w39n7303c24ozn.png

@SzczęśliwaCiężarna trzymam kciuki! :)

@marika - oczywiście też będę trzymała kciuki :)

Ponoć ten strach to już do końca życia zostaje, a przed każdą wizytą wszystkie się stresujemy...
Ale - musi być dobrze!

A ja jutro kończę 14 tydzień :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
Super :) to już I trymestr masz z głowy :) ja w środę wchodzę w 13 :) Dziękuję za kciuki [emoji4][emoji4]

f2w39n7303c24ozn.png

@Marika92 jakie to wino?

Ja tak, z firmy MOMME, na brzuch i piersi.

Dziewczynki jutro mam wizytę u ginekologa więc bardzo proszę o zaciśnięte kciuki ... Już trzy tygodnie jestem bez wieści... A we wtorek mam prenatalne więc dzień po dniu będę się martwić

f2w39n7303c24ozn.png

Trzymamy kciuki na pewno wszystko będzie oki :) ja we wtorek mam wizytę i też już od paru dni o tym myślę, ale musi być wszystko dobrze :)

reklama
no wiadomo, ze nie wszystko, ale chusteczki to serio nie wiem, bo sklad maja taki sam jak nawilzane dla niemowlakow, dlatego sie zdziwilam, ze nagle jakies krosty mi sie porobily. Jedyna roznica to chyba 'fruit extract' w tych, a w dzieciecych nie ma. Ale jak mowie - wczesniej uzywalam i nic mi nie bylo
Ja jestem uczulona na chusteczki dla niemowląt. Robiłam 3 podejścia aby nimi zmyć makijaż (w różnym czasie, trzema różnymi firmami, akurat nie miałam nic innego w zastępstwie a przy dziecku takie chusteczki zawsze się miało w domu) Zawsze w efekcie skóra na twarzy była czerwona i bardzo podrażniona na drugi dzień. W związku z tym u małego też zaczęliśmy stosować chusteczki tylko na wyjścia a w domu była sama woda i waciki ew. szare mydło. Z tym, że on nigdy nie miał problemu po chusteczkach ani odparzeń. Miał za to miał uczulenie na sudocrem i pieluchy pampers ;-)

Do góry