reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja byłam nacinana przy pierwszym porodzie a przy drugim nie choć dziecko było większe o 200g. Przy drugim nawet nie miałam wenflonu bo nie zdążyli założyć[emoji4]
Oj, jakie to pocieszajace [emoji3] A mozesz podac wagi dzieci?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
@oliwiapatrycja nie martwię się, krewetki były dobrze wysmażone także myślę że nic mi nie będzie, to w końcu rybka :) pilnuje tego co jem :) ale dzięki aaaa i z tego co się orientuję to akurat krewetki można jeść bez problemu :)

p19u3e3kht9rtsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mozna tylko takie jak jadlas dobrze zrobione ;)sama jem czesto

też tak słyszałam , najważniejsze żeby nie było surowe a jak już są smażone albo gotowane to można spokojnie jeść :)

Wybralas polozna? Kiedy masz wybrac szpital bo ja lukas kranken wybieram w Neuss I kolo 30 tc isc sie zapisac osobiscie mam i dadza termin na obchod
U mnie dali wolna droge na sn i zdaje sie ze bede probowac[emoji1]

Wybralas polozna? Kiedy masz wybrac szpital bo ja lukas kranken wybieram w Neuss I kolo 30 tc isc sie zapisac osobiscie mam i dadza termin na obchod
U mnie dali wolna droge na sn i zdaje sie ze bede probowac[emoji1]

We wtorek mam wizytę to będę atakować lekarke o to :D a jedyna porodowka u nas w Krefeld to Helios więc nie mam wyboru :D Kumpela rodziła 2 tygodnie temu i zadowolona

Moj do garow sie nie tyka.... Jak pracowalam na same noce to dzwonil i sie pytal co gfzie i jak zrobic. Nawet na czym odgrzac pierogi i gdzie oliwa jest.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wow, to ja mam szczescie, moj zawodowy szef kuchni :D Chociaz za to z drugiej strony jest 'no nieeee, ja caly dzien gotowalem juz, teraz twoja koleeej'. Albo 'ja zrobilem obiad dla 170 osob, ty zrob dla dwoch' haha

reklama
Wow, to ja mam szczescie, moj zawodowy szef kuchni :D Chociaz za to z drugiej strony jest 'no nieeee, ja caly dzien gotowalem juz, teraz twoja koleeej'. Albo 'ja zrobilem obiad dla 170 osob, ty zrob dla dwoch' haha
O to moj tez szef kuchni [emoji3] Ale ja nie gotuje w ogole. M nie marudzi, wiedzial przed slubem i poszedl na to.
Za to zawsze przed swietami ma tyle roboty, ze go w ogole w domu nie ma i ja ogarbiam cale generalne sprzatanie [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry