reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale ci dobrze ,tez lubie azjatycka kuchnie. Moim faworytem jest zupa z krewetkami mniam az mnie ochota naszla. Dzis tez mialam smaka na loda z mc.donalda. liona. Jutro jade chyba do lidla i kupie zapas lodow bo ost.mam na nie faze.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze tyle czasu zostało a ja myślę juz teraz o porodzie. Wcześniej miałam nacinane krocze, synek ważył 3340 i 52 cm, niby ładnie mnie zszyli nic teraz nie widać ale ten ból na początku nie da się siedzieć na pupie i wogole. Ciekawe jak będzie teraz bo nie chce znów być nacinana.
Są tu jakieś mamy które były nacinane przy pierwszym porodzie i jak było przy drugim porodzie?

Też lubię kuchnię azjatycką, głównie indyjską. Mój mąż miał dzisiaj robić na kolacje indyjski kebab, ale wyszedł "na chwilę" o 15 i dalej go nie ma a ja sobie świątecznie siedzę sama w domu z dzieckiem. Mam takie nerwy na niego, że szkoda gadać!

p19uqqmzxqi22hcj.png

Jeszcze tyle czasu zostało a ja myślę juz teraz o porodzie. Wcześniej miałam nacinane krocze, synek ważył 3340 i 52 cm, niby ładnie mnie zszyli nic teraz nie widać ale ten ból na początku nie da się siedzieć na pupie i wogole. Ciekawe jak będzie teraz bo nie chce znów być nacinana.
Są tu jakieś mamy które były nacinane przy pierwszym porodzie i jak było przy drugim porodzie?
Ja tez bylam nacieta, ale nie dalo sie inaczej, bo corka 4200g. Jeszcze szyjka pekla [emoji53] Bardzo zle wspominam porod i ten czas po. Dlugo dochodzilam do siebie, 3 tyg. na kolku siadalam. Boje sie zeby nie bylo tak samo[emoji53]
Sama chetnie sie dowiem jak to bylo u dziewczyn, ktore maja za sova dwa porody.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Też lubię kuchnię azjatycką, głównie indyjską. Mój mąż miał dzisiaj robić na kolacje indyjski kebab, ale wyszedł "na chwilę" o 15 i dalej go nie ma a ja sobie świątecznie siedzę sama w domu z dzieckiem. Mam takie nerwy na niego, że szkoda gadać!

p19uqqmzxqi22hcj.png
O matko, jak to?! I sie nie odzywa?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

p19uqqmzxqi22hcj.png
Witam ty ja bym wolala zeby sobie gdzies poszedl bo tymi skokami dzis to mnie tak wku.....ze szok.

reklama
Ja byłam nacinana przy pierwszym porodzie a przy drugim nie choć dziecko było większe o 200g. Przy drugim nawet nie miałam wenflonu bo nie zdążyli założyć[emoji4]

Do góry