reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Odzyskałam talerz :D
Jak było śniadanie to go przyuważyłam, i udało się odzyskać ;)
A teraz czekam na badanie, dr powiedział, że jak będzie ok, to mnie wypuszczą, ale musiał iść robić cc, więc czekam...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Odzyskałam talerz :D
Jak było śniadanie to go przyuważyłam, i udało się odzyskać ;)
A teraz czekam na badanie, dr powiedział, że jak będzie ok, to mnie wypuszczą, ale musiał iść robić cc, więc czekam...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Hej [emoji4] no to super! Obyś poszla do domku dzis, bo wiadomo w domu sie inaczej odpoczywa [emoji4]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie lubię szpitali. Choć od dzieciństwa miałam z nimi jakiś bliższy związek (ale nie jako pacjentka), to po prostu od jakiegoś czasu nie lubię...
Za oknem latarnia prosto w oczy, z jednej strony nienaturalna cisza, a z drugiej dźwięki, alarmy itd...
Oczywiście w nocy prawie nie spałam, a jak już nad ranem usnęłam, to... Jak salowa rano sprzątała, to zabrała mi talerz :/ tylko dlatego, że był zwykły, biały, widocznie podobny do szpitalnych... Ech :(
Następnym razem chyba sobie pomaluję...

Plamienia nie ma, ewidentnie było to po usg. Więcej nie zgodzę się na podochwowe.....
A na wizycie dowiem się, kiedy mnie wypuszczą... Chciałabym dzisiaj.... Ech.... Chcę do domu...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ojej, wspolczuje nocki [emoji20] Mam nadzieje, ze szybko Cie wypuszcza do domu. Trzymaj sie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O kurde czyli jeszcze jesteś stratna o talerz :D dobrze że się uspokoiło tak jak mówisz rób tak jak Ci rozsądek podpowiada czasami trzeba być 3 kroki przed lekarzami..niestety sama się o tym przekonałam...bylam w szpitalu na początku bo miałam bole i na dole mnie tam tak jakby chcialo rozerwać przyszedł mlody cwaniaczek zrobil usg i mówi że chyba mam jakąś infekcje i dał mi globulki na których czytam w ulotce że do 3 miesiąca Broń Boże nie używać :/ jak to mówią przezorny zawsze ubezpieczony ...a jak później się okazało z posiewu żadnej bakteri ,infekcji nie było niewiadomo jakby sie to skończyło gdybym niedociekala co to za globulki i tak poprostu je zaaplikowala..
No wlasnie. Ja zawsze czytam ulotki. A dziecku dawki lekow przeliczam sama. Tak na wszelki wypadek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry