Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ja cos tez kiepski nastroj mam, jakis taki dolek [emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
Stało się coś? Czy taka burza hormonalna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja cos tez kiepski nastroj mam, jakis taki dolek [emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
Idę do domu
Gratulacje super że dzidzia zdrowa. Super że dziewczynka mam cichą nadzieję że u mnie teżHej dziewczyny tyle piszecie że ciężko jakoś się wbić w Wasz rytm i zacząć pisać Chciałam tylko się pochwalić że jestem już po prenatalnych, dzidzi zdrowe, bardzo niskie ryzyko wad genetycznych więc trochę ulżyło, nawet już umówioną mam wizytę na badania połówkowe na marzec he Widzę że tu dużo chłopców się szykuje więc u mnie dla odmiany będzie dziewczynka, prawdopodobnie Liliana Od zawsze to imię mi się marzyło więc pewnie tak już zostanie, chociaż Nela też mi się podoba
A tak trochę z innej beczki czy rozważa któraś z Was poród w prywatnym szpitalu? A może już któraś rodziła tak? Ja sobie nie wyobrażam rodzić państwowo bo u nas nie ma wyboru szpitali bo jest jeden i niestety opinie ma straszne Ale do najbliższego prywatnego szpitala mam prawie 3h drogi autem więc trochę się boję jak to z dojazdem by było. Chociaż pierwsze dzieci rodzi się naturalnie niby od 8h w górę więc pewnie zdążę Sama już nie wiem, dobrze że mam jeszcze czas do namysłu, ale marzy mi się rodzić tam gdzie sobie upatrzyłam
Nie, nic sie nie stalo. Tak po prostu [emoji6] M mnie wnerwia i przykro mi, ze nie chce zmienic pewnych rzeczy, ktore sa dla mbie wazne. Poza tym sporo rzeczy jest do ogarniecia, a ja sie zawsze stresuje takimi sprawami. No i oczywiscie kasy brak na wszystko. Eh...duzo by wymieniac. Zawsze cos[emoji53]Stało się coś? Czy taka burza hormonalna?
No wlasnie swieci, a mi i tak nie pomaga [emoji53] Nic mi sie nie chce.Super!
Dzień dobry
@Margana w masz u siebie dzisiaj słońce? W wawie swieci i od razu jakoś mi lepiej
Chciałam wyjść na spacer z dzieckiem, ale moje dziecko jest typowym domatorem i nigdzie nie chce się ruszać, bo się bawi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas jest prywatna porodowka od kilku lat, ale nie mam o niej dobtego zdania.Hej dziewczyny tyle piszecie że ciężko jakoś się wbić w Wasz rytm i zacząć pisać Chciałam tylko się pochwalić że jestem już po prenatalnych, dzidzi zdrowe, bardzo niskie ryzyko wad genetycznych więc trochę ulżyło, nawet już umówioną mam wizytę na badania połówkowe na marzec he Widzę że tu dużo chłopców się szykuje więc u mnie dla odmiany będzie dziewczynka, prawdopodobnie Liliana Od zawsze to imię mi się marzyło więc pewnie tak już zostanie, chociaż Nela też mi się podoba
A tak trochę z innej beczki czy rozważa któraś z Was poród w prywatnym szpitalu? A może już któraś rodziła tak? Ja sobie nie wyobrażam rodzić państwowo bo u nas nie ma wyboru szpitali bo jest jeden i niestety opinie ma straszne Ale do najbliższego prywatnego szpitala mam prawie 3h drogi autem więc trochę się boję jak to z dojazdem by było. Chociaż pierwsze dzieci rodzi się naturalnie niby od 8h w górę więc pewnie zdążę Sama już nie wiem, dobrze że mam jeszcze czas do namysłu, ale marzy mi się rodzić tam gdzie sobie upatrzyłam
Nie, nic sie nie stalo. Tak po prostu [emoji6] M mnie wnerwia i przykro mi, ze nie chce zmienic pewnych rzeczy, ktore sa dla mbie wazne. Poza tym sporo rzeczy jest do ogarniecia, a ja sie zawsze stresuje takimi sprawami. No i oczywiscie kasy brak na wszystko. Eh...duzo by wymieniac. Zawsze cos[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
No mam nadzieje, ze dojdzie jeszcze dzis [emoji6]No a hormony pewnie Ci jeszcze w tym niepomagaja biedna faceci tacy są ...kazdy jest na swój sposób walniety... I ma jakieś Jak ja to mówię "ala " . Czasami chwilą ciszy wystarcza żeby przemyśleli i doszli do odpowiedniego wniosku ..
No mam nadzieje, ze dojdzie jeszcze dzis [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017