Margana
Fanka BB :)
Dzieki!Oby życzę Ci tego i postaraj się niestresowac
A Ty jak sie czujesz?
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki!Oby życzę Ci tego i postaraj się niestresowac
Super! Wiadomo że w domku nalepiejIdę do domu
A tak trochę z innej beczki czy rozważa któraś z Was poród w prywatnym szpitalu? A może już któraś rodziła tak? Ja sobie nie wyobrażam rodzić państwowo bo u nas nie ma wyboru szpitali bo jest jeden i niestety opinie ma straszne Ale do najbliższego prywatnego szpitala mam prawie 3h drogi autem więc trochę się boję jak to z dojazdem by było. Chociaż pierwsze dzieci rodzi się naturalnie niby od 8h w górę więc pewnie zdążę Sama już nie wiem, dobrze że mam jeszcze czas do namysłu, ale marzy mi się rodzić tam gdzie sobie upatrzyłam
No wlasnie swieci, a mi i tak nie pomaga [emoji53] Nic mi sie nie chce.
Aniołek[*]8.08.2017
O fajnie, że mnie jeszcze pamiętacieJa niestety nie pomogę, ale fajnie że się odezwałaś :*
Miło Cię tu widzieć! Myślałam ostatnio co tam u Ciebie Wiesz co z tym zwolnieniem i zasiłkiem rehabilitacyjnym to chyba chodzi o zwykłe zwolnienie, a nie ciążowe. Kiedyś tak było jak mówisz, ale weszła jakaś nowelizacja i teraz kobieta może być na l4 przez całą ciąże, bez konieczności przechodzenia na końcówce ciąży na zasiłek rehaabilitacyjny. Ale ręki sobie nie da uciąć...O fajnie, że mnie jeszcze pamiętacie
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Coraz lepiej jednak coś w tym jest, że czas leczy rany, myślę jeszcze wieczorami i zdarza mi się płakać w poduszkę, ale to pewnie jeszcze nie raz się zdarzy za pół roku czy rok w piątek mam kontrole u lekarza i w zasadzie dopiero dziś skończyły mi się plamienia, ale fizycznie czuję się dobrze i liczę na to, że może dostanę trochę wcześniej to zielone światło na ponowne starania aniżeli te 3 miesiące już mnie gdzieś kusi po pierwszej @ żeby próbować, ale nie chciałabym sobie zaszkodzić a co u ciebie kochana ? [emoji11]Miło Cię tu widzieć! Myślałam ostatnio co tam u Ciebie Wiesz co z tym zwolnieniem i zasiłkiem rehabilitacyjnym to chyba chodzi o zwykłe zwolnienie, a nie ciążowe. Kiedyś tak było jak mówisz, ale weszła jakaś nowelizacja i teraz kobieta może być na l4 przez całą ciąże, bez konieczności przechodzenia na końcówce ciąży na zasiłek rehaabilitacyjny. Ale ręki sobie nie da uciąć...
A wiesz troszkę doła mam bo wvczoraj się dowiedziałam, że mam marne szanse na poród siłami natury, no nic trudno. Przykro mi bo zawsze o tym marzyłam. Ale głupio mi, ze to piszę bo mój problem przy tym co wydarzyło się Tobie jest wręcz śmieszny. Mam nadzieję, że jak najszybciej zobaczysz 2 kreski :* Ponoć po poronieniu zachodzi się szybko bo w organizmie są jeszcze hormony ciażoweCoraz lepiej jednak coś w tym jest, że czas leczy rany, myślę jeszcze wieczorami i zdarza mi się płakać w poduszkę, ale to pewnie jeszcze nie raz się zdarzy za pół roku czy rok w piątek mam kontrole u lekarza i w zasadzie dopiero dziś skończyły mi się plamienia, ale fizycznie czuję się dobrze i liczę na to, że może dostanę trochę wcześniej to zielone światło na ponowne starania aniżeli te 3 miesiące już mnie gdzieś kusi po pierwszej @ żeby próbować, ale nie chciałabym sobie zaszkodzić a co u ciebie kochana ? [emoji11]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że nie ważne jest czy to będzie poród SN czy CC najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa i tymi kategoriami musisz myśleć [emoji11]A wiesz troszkę doła mam bo wvczoraj się dowiedziałam, że mam marne szanse na poród siłami natury, no nic trudno. Przykro mi bo zawsze o tym marzyłam. Ale głupio mi, ze to piszę bo mój problem przy tym co wydarzyło się Tobie jest wręcz śmieszny. Mam nadzieję, że jak najszybciej zobaczysz 2 kreski :* Ponoć po poronieniu zachodzi się szybko bo w organizmie są jeszcze hormony ciażowe