reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiadomo, jeden dzień wolny i wszyscy zawsze szykują się jak na wojnę... ale ten zakaz handlu jak dla mnie bez sensu.. Ci co zechcą- i tak obejdą a najmniejsi sprzedawcy ucierpią. Eh.

Oglądam z młodym Harrego Pottera... fajnie tak obejrzeć znowu z dzieckiem... :)
Ja ogladam na tvn style program o surogatkach.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam podobnie. Wszyscy liczymy ze bedzie dziewczynka bo w domu 5 chłopa i ja sama jedna

O kurcze! To ja też z całego serca Ci życzę!!

A mój nie chce ze mną oglądać, ale ja tych filmów też za bardzo nie lubię. Daleko im do książek i zbyt dużo rozbieżności. Zawsze w kinie z siostrą ciężko nam było siedzieć cicho i ukryć irytację. Jedynie ścieżka dźwiękowa jest boska :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Przyznaję się że nie czytałam..:sorry: oglądałam tylko filmy. Ale cieszę się ze teraz mogę oglądać z dzieckiem :)

ja tych filmów też za bardzo nie lubię. Daleko im do książek i zbyt dużo rozbieżności.
z podobnych powodów zastanawiam się, czy w ogóle zaczynać oglądać grę o tron... Książkę czytam, tzn niedługo kończę 3 tom, i boję sie, że serial będzie zbyt rozbieżny...

W sumie, w mojej czytelniczo-oglądaczej historii trafiłam tylko na 3 filmy, które są lepsze niż książki, na podstawie których powstały ;)
A Wy jak? Książka czy film? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć Kobiety:) Jestem nowa, choć przyznam, że od jakiegoś czasu przeglądałam forum, ale dopiero dziś postanowiłam oficjalnie dołączyć. W telegraficznym skrócie: jestem z Krakowa i to moja pierwsza ciąża. Jestem już po usg genetycznym i po badaniu zmieniono mi termin porodu z 13 na 9 lipca. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grupy:)

z podobnych powodów zastanawiam się, czy w ogóle zaczynać oglądać grę o tron... Książkę czytam, tzn niedługo kończę 3 tom, i boję sie, że serial będzie zbyt rozbieżny...

W sumie, w mojej czytelniczo-oglądaczej historii trafiłam tylko na 3 filmy, które są lepsze niż książki, na podstawie których powstały ;)
A Wy jak? Książka czy film? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja nie wiem czy trafiłam na film lepszy od książki, chociaż niektóre filmy są naprawdę dobre i stoją na równi z książką (np. Zielona Mila)
O Harrym tego powiedzieć nie mogę.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Cześć Kobiety:) Jestem nowa, choć przyznam, że od jakiegoś czasu przeglądałam forum, ale dopiero dziś postanowiłam oficjalnie dołączyć. W telegraficznym skrócie: jestem z Krakowa i to moja pierwsza ciąża. Jestem już po usg genetycznym i po badaniu zmieniono mi termin porodu z 13 na 9 lipca. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grupy:)
Jasne, że przyjmiemy :)
Rozgość się ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witaj i rozgosc sie u nas[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja nie wiem czy trafiłam na film lepszy od książki, chociaż niektóre filmy są naprawdę dobre i stoją na równi z książką (np. Zielona Mila)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Klient na podstawie Grishama (wszystkie pozostałe książki Grishama o niebo lepsze niż filmy ;) )
Ojciec Chrzestny - książka jest moim zdaniem bardzo dobra ale Marlon Brando w tej roli... ;)
No i Znachor - film jest trochę zmieniony w stosunku do książki, w sensie fabuła ale bardziej mi się podoba ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

p19uqqmzxqi22hcj.png
Zielona Mila czy na ekranie czy w tradycyjnej postaci strasznie mnie rozkleja. Na prawdę płaczę jak bóbr przy tym. Tak samo mocno płaczę na filmie "Chlopiec w pasiastej piżamie". Ł mi zabrania teraz niektorych filmów oglądać bo ze 3 dni pod rząd jak wracał z pracy zastawał mnie płaczącą na kanapie w salonie :D

reklama
Do góry