reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiadomo, jeden dzień wolny i wszyscy zawsze szykują się jak na wojnę... ale ten zakaz handlu jak dla mnie bez sensu.. Ci co zechcą- i tak obejdą a najmniejsi sprzedawcy ucierpią. Eh.

Oglądam z młodym Harrego Pottera... fajnie tak obejrzeć znowu z dzieckiem... :)
Ja ogladam na tvn style program o surogatkach.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam podobnie. Wszyscy liczymy ze bedzie dziewczynka bo w domu 5 chłopa i ja sama jedna

O kurcze! To ja też z całego serca Ci życzę!!

A mój nie chce ze mną oglądać, ale ja tych filmów też za bardzo nie lubię. Daleko im do książek i zbyt dużo rozbieżności. Zawsze w kinie z siostrą ciężko nam było siedzieć cicho i ukryć irytację. Jedynie ścieżka dźwiękowa jest boska :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Przyznaję się że nie czytałam..:sorry: oglądałam tylko filmy. Ale cieszę się ze teraz mogę oglądać z dzieckiem :)

ja tych filmów też za bardzo nie lubię. Daleko im do książek i zbyt dużo rozbieżności.
z podobnych powodów zastanawiam się, czy w ogóle zaczynać oglądać grę o tron... Książkę czytam, tzn niedługo kończę 3 tom, i boję sie, że serial będzie zbyt rozbieżny...

W sumie, w mojej czytelniczo-oglądaczej historii trafiłam tylko na 3 filmy, które są lepsze niż książki, na podstawie których powstały ;)
A Wy jak? Książka czy film? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć Kobiety:) Jestem nowa, choć przyznam, że od jakiegoś czasu przeglądałam forum, ale dopiero dziś postanowiłam oficjalnie dołączyć. W telegraficznym skrócie: jestem z Krakowa i to moja pierwsza ciąża. Jestem już po usg genetycznym i po badaniu zmieniono mi termin porodu z 13 na 9 lipca. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grupy:)

z podobnych powodów zastanawiam się, czy w ogóle zaczynać oglądać grę o tron... Książkę czytam, tzn niedługo kończę 3 tom, i boję sie, że serial będzie zbyt rozbieżny...

W sumie, w mojej czytelniczo-oglądaczej historii trafiłam tylko na 3 filmy, które są lepsze niż książki, na podstawie których powstały ;)
A Wy jak? Książka czy film? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja nie wiem czy trafiłam na film lepszy od książki, chociaż niektóre filmy są naprawdę dobre i stoją na równi z książką (np. Zielona Mila)
O Harrym tego powiedzieć nie mogę.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Cześć Kobiety:) Jestem nowa, choć przyznam, że od jakiegoś czasu przeglądałam forum, ale dopiero dziś postanowiłam oficjalnie dołączyć. W telegraficznym skrócie: jestem z Krakowa i to moja pierwsza ciąża. Jestem już po usg genetycznym i po badaniu zmieniono mi termin porodu z 13 na 9 lipca. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grupy:)
Jasne, że przyjmiemy :)
Rozgość się ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witaj i rozgosc sie u nas[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja nie wiem czy trafiłam na film lepszy od książki, chociaż niektóre filmy są naprawdę dobre i stoją na równi z książką (np. Zielona Mila)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Klient na podstawie Grishama (wszystkie pozostałe książki Grishama o niebo lepsze niż filmy ;) )
Ojciec Chrzestny - książka jest moim zdaniem bardzo dobra ale Marlon Brando w tej roli... ;)
No i Znachor - film jest trochę zmieniony w stosunku do książki, w sensie fabuła ale bardziej mi się podoba ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

p19uqqmzxqi22hcj.png
Zielona Mila czy na ekranie czy w tradycyjnej postaci strasznie mnie rozkleja. Na prawdę płaczę jak bóbr przy tym. Tak samo mocno płaczę na filmie "Chlopiec w pasiastej piżamie". Ł mi zabrania teraz niektorych filmów oglądać bo ze 3 dni pod rząd jak wracał z pracy zastawał mnie płaczącą na kanapie w salonie :D

reklama
Do góry