reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny czy w ciąży mogę jeść melona, bo przeglaądam internet i czytam i wyczytałam, że sprzyja poronieniu :( sama nie wiem a tak mi się chce go zjeść.

reklama
Cześć dziewczyny czy w ciąży mogę jeść melona, bo przeglaądam internet i czytam i wyczytałam, że sprzyja poronieniu :( sama nie wiem a tak mi się chce go zjeść.
Powiem szczerze, że pierwsze słyszę, żeby nie można było - ja też jem :O
Wydaje mi się, że tam, gdzie rosną, to na pewno ciężarne je jedzą...
A jak się boisz, to może po prostu zjedz kawałek, a nie całego?
Myślę, że to nie trucizna czy alkohol, tylko bądź co bądź zdrowy owoc....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Melon? Zjadlam tego sporo na sniadanie noworoczne w hotelu po sylwstrze. Nawet nie pomyslalam, ze moze zaszkodzić. Dzieciak sie trzyma w kazdym razie ;)

Powiem szczerze, że pierwsze słyszę, żeby nie można było - ja też jem :O
Wydaje mi się, że tam, gdzie rosną, to na pewno ciężarne je jedzą...
A jak się boisz, to może po prostu zjedz kawałek, a nie całego?
Myślę, że to nie trucizna czy alkohol, tylko bądź co bądź zdrowy owoc....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wczoraj pół zjadłam dzisiaj pół, ale skoro nie tylko ja jem to tez będę dalej jadła :)

My tez bylismy w biedrze po kilka takich codziennych produktow. Masakra [emoji33] Ludzi pelno, a na polkach pusto. Jak bwdziw zakaz handlu w niedziele to chyba tak bedzie co sobote [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wiadomo, jeden dzień wolny i wszyscy zawsze szykują się jak na wojnę... ale ten zakaz handlu jak dla mnie bez sensu.. Ci co zechcą- i tak obejdą a najmniejsi sprzedawcy ucierpią. Eh.

Oglądam z młodym Harrego Pottera... fajnie tak obejrzeć znowu z dzieckiem... :)

Wiadomo, jeden dzień wolny i wszyscy zawsze szykują się jak na wojnę... ale ten zakaz handlu jak dla mnie bez sensu.. Ci co zechcą- i tak obejdą a najmniejsi sprzedawcy ucierpią. Eh.

Oglądam z młodym Harrego Pottera... fajnie tak obejrzeć znowu z dzieckiem... :)
A mój nie chce ze mną oglądać, ale ja tych filmów też za bardzo nie lubię. Daleko im do książek i zbyt dużo rozbieżności. Zawsze w kinie z siostrą ciężko nam było siedzieć cicho i ukryć irytację. Jedynie ścieżka dźwiękowa jest boska :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Ja też [emoji16] ale nie wiem czy nie dlatego. Że na to liczę :)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja rowniez ,mysle ze bedzie dziewczynka. Chociaz podobno cera sie poprawia jak chlopca sie nosi. A odkad w ciazy jestem nie mam zadnych problemow w ciazy. I jakos nie mam konkretnych smakow jak w poprzednich ciazach. W 1 hektolitry kakao,2 wszystko co solone -chyba tone chipsow solonych zjadlam,a w 3 wszystko co slodkie najlepiej batony bajeczne a jest chlopak.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry