reklama
Powiem szczerze, że pierwsze słyszę, żeby nie można było - ja też jem :OCześć dziewczyny czy w ciąży mogę jeść melona, bo przeglaądam internet i czytam i wyczytałam, że sprzyja poronieniu sama nie wiem a tak mi się chce go zjeść.
Wydaje mi się, że tam, gdzie rosną, to na pewno ciężarne je jedzą...
A jak się boisz, to może po prostu zjedz kawałek, a nie całego?
Myślę, że to nie trucizna czy alkohol, tylko bądź co bądź zdrowy owoc....
Renfrii
Fanka BB :)
Wczoraj pół zjadłam dzisiaj pół, ale skoro nie tylko ja jem to tez będę dalej jadłaPowiem szczerze, że pierwsze słyszę, żeby nie można było - ja też jem :O
Wydaje mi się, że tam, gdzie rosną, to na pewno ciężarne je jedzą...
A jak się boisz, to może po prostu zjedz kawałek, a nie całego?
Myślę, że to nie trucizna czy alkohol, tylko bądź co bądź zdrowy owoc....
SzczęśliwaCiężarna
Ja też [emoji16] ale nie wiem czy nie dlatego. Że na to liczęA ja cały czas coś czuję, że będzie dziewczynka
Wiolka1980
Gratuluję udanych wizyt i witam nowe mamusie ☺
My tez bylismy w biedrze po kilka takich codziennych produktow. Masakra [emoji33] Ludzi pelno, a na polkach pusto. Jak bwdziw zakaz handlu w niedziele to chyba tak bedzie co sobote [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Wiadomo, jeden dzień wolny i wszyscy zawsze szykują się jak na wojnę... ale ten zakaz handlu jak dla mnie bez sensu.. Ci co zechcą- i tak obejdą a najmniejsi sprzedawcy ucierpią. Eh.
Oglądam z młodym Harrego Pottera... fajnie tak obejrzeć znowu z dzieckiem...
Wiolka1980
Ja mam podobnie. Wszyscy liczymy ze bedzie dziewczynka bo w domu 5 chłopa i ja sama jednaJa też [emoji16] ale nie wiem czy nie dlatego. Że na to liczę
A mój nie chce ze mną oglądać, ale ja tych filmów też za bardzo nie lubię. Daleko im do książek i zbyt dużo rozbieżności. Zawsze w kinie z siostrą ciężko nam było siedzieć cicho i ukryć irytację. Jedynie ścieżka dźwiękowa jest boskaWiadomo, jeden dzień wolny i wszyscy zawsze szykują się jak na wojnę... ale ten zakaz handlu jak dla mnie bez sensu.. Ci co zechcą- i tak obejdą a najmniejsi sprzedawcy ucierpią. Eh.
Oglądam z młodym Harrego Pottera... fajnie tak obejrzeć znowu z dzieckiem...
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja rowniez ,mysle ze bedzie dziewczynka. Chociaz podobno cera sie poprawia jak chlopca sie nosi. A odkad w ciazy jestem nie mam zadnych problemow w ciazy. I jakos nie mam konkretnych smakow jak w poprzednich ciazach. W 1 hektolitry kakao,2 wszystko co solone -chyba tone chipsow solonych zjadlam,a w 3 wszystko co slodkie najlepiej batony bajeczne a jest chlopak.Ja też [emoji16] ale nie wiem czy nie dlatego. Że na to liczę
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: