reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzisiaj wyszlam ze szpitala i juz sobie poleguje w domku. Na USG szyjka 4 cm, oba szwy trzymaja. Stas ladnie fikal, akcja serca prawidlowa. Lozysko mamy na przedniej scianie i do obserwacji w kierunku przodujacego. Czuje sie dobrze, tylko spiaca i zmeczona tym wszystkim. Duzo nerwow mnie to kosztowalo :( a i wyszlam przeziebiona, takze musze sie podleczyc troche...

reklama
Witam nowe dziewczyny. Kurde pojechałam do Biedry (a tam Armagedon bo jutro zamknięte więc trzeba wykupić caly sklep), a wy już 10 stron naprodukowałyście :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
My tez bylismy w biedrze po kilka takich codziennych produktow. Masakra [emoji33] Ludzi pelno, a na polkach pusto. Jak bwdziw zakaz handlu w niedziele to chyba tak bedzie co sobote [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

My tez bylismy w biedrze po kilka takich codziennych produktow. Masakra [emoji33] Ludzi pelno, a na polkach pusto. Jak bwdziw zakaz handlu w niedziele to chyba tak bedzie co sobote [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No na pewno. Nigdy tego nie zrozumiem. W tym roku byłam pod namiotem w Czechach i wracałam 15 sierpnia jak u nas święto. Weszlam do jakiegos czeskiego marketu niedaleko granicy kupić coś, a tam też armagedon - sami Polacy. Porąbani!

p19uqqmzxqi22hcj.png

Moj do garow sie nie tyka.... Jak pracowalam na same noce to dzwonil i sie pytal co gfzie i jak zrobic. Nawet na czym odgrzac pierogi i gdzie oliwa jest.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To u nas zupelnie odwrotnie, ja sie garow nie tykam [emoji3] No chyba, ze na prawde musze to zrobie rybe w piekarniku z jakims dodatkiem [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Byłam dziewczyny w szpitalu bo mocno bolał mnie brzuch. Przestraszyłam się bardzo. Wszystko jest w porządku. Szyjka dalej 3,5cm, wszystko pozamykane. Lekarka powiedziała że teraz jest moment w którym łożysko przykleja się do ściany macicy i mogło naruszyć jakieś naczynko i stąd plamienie. To pierwsza opcja. Po usg zauważyła że łożysko jest nisko ale narazie mam się tym nie martwić bo macica będzie jeszcze sporo rosła i łożysko prawdopodobnie powędruje w górę. Ale to że jest nisko może też być powodem plamień. Ona to nazwała brudzeniem i mówiła że takim brązowym mam się nie martwić. Łatwo powiedzieć [emoji6] dół brzucha dalej boli ale pewnie to się rozciąga i dlatego. Mam nadzieję że to koniec moich szpitalnych przygód i wszystko się uspokoi [emoji4]

Witam nowe dziewczyny [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To swietnie, ze wszystko dobrze[emoji5]
Czyli teraz wszystkie mozemy sie spodziewac dolegliwosci zwiazanych z lozyskiem. Dobrze wiedziec [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No niestety, te bóle mnie wystraszyły. Teraz kłuje mnie krocze i jajniki. Już marzę o tym żeby zasnąć, obudzić się rano i żeby nic nie było [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

No wierzę . Życzę Ci żebyś jutro obudziła się bez bóli:). U mnie czysto tylko trochę mnie pobolewa brzuch ,ale mam też nadzieję że jutro będzie już lepiej

Dzisiaj wyszlam ze szpitala i juz sobie poleguje w domku. Na USG szyjka 4 cm, oba szwy trzymaja. Stas ladnie fikal, akcja serca prawidlowa. Lozysko mamy na przedniej scianie i do obserwacji w kierunku przodujacego. Czuje sie dobrze, tylko spiaca i zmeczona tym wszystkim. Duzo nerwow mnie to kosztowalo :( a i wyszlam przeziebiona, takze musze sie podleczyc troche...
To super, ze juz w domku[emoji5] Lez teraz ladnie i kuruj sie zeby sie chorobsko nie rozwinelo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No na pewno. Nigdy tego nie zrozumiem. W tym roku byłam pod namiotem w Czechach i wracałam 15 sierpnia jak u nas święto. Weszlam do jakiegos czeskiego marketu niedaleko granicy kupić coś, a tam też armagedon - sami Polacy. Porąbani!

p19uqqmzxqi22hcj.png
[emoji23][emoji23][emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama

Najważniejsze , że już w domku i ze z maluszkiem wszystko oki :)

Do góry