reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzisiaj wyszlam ze szpitala i juz sobie poleguje w domku. Na USG szyjka 4 cm, oba szwy trzymaja. Stas ladnie fikal, akcja serca prawidlowa. Lozysko mamy na przedniej scianie i do obserwacji w kierunku przodujacego. Czuje sie dobrze, tylko spiaca i zmeczona tym wszystkim. Duzo nerwow mnie to kosztowalo :( a i wyszlam przeziebiona, takze musze sie podleczyc troche...

reklama
Witam nowe dziewczyny. Kurde pojechałam do Biedry (a tam Armagedon bo jutro zamknięte więc trzeba wykupić caly sklep), a wy już 10 stron naprodukowałyście :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
My tez bylismy w biedrze po kilka takich codziennych produktow. Masakra [emoji33] Ludzi pelno, a na polkach pusto. Jak bwdziw zakaz handlu w niedziele to chyba tak bedzie co sobote [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

My tez bylismy w biedrze po kilka takich codziennych produktow. Masakra [emoji33] Ludzi pelno, a na polkach pusto. Jak bwdziw zakaz handlu w niedziele to chyba tak bedzie co sobote [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No na pewno. Nigdy tego nie zrozumiem. W tym roku byłam pod namiotem w Czechach i wracałam 15 sierpnia jak u nas święto. Weszlam do jakiegos czeskiego marketu niedaleko granicy kupić coś, a tam też armagedon - sami Polacy. Porąbani!

p19uqqmzxqi22hcj.png

Moj do garow sie nie tyka.... Jak pracowalam na same noce to dzwonil i sie pytal co gfzie i jak zrobic. Nawet na czym odgrzac pierogi i gdzie oliwa jest.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To u nas zupelnie odwrotnie, ja sie garow nie tykam [emoji3] No chyba, ze na prawde musze to zrobie rybe w piekarniku z jakims dodatkiem [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Byłam dziewczyny w szpitalu bo mocno bolał mnie brzuch. Przestraszyłam się bardzo. Wszystko jest w porządku. Szyjka dalej 3,5cm, wszystko pozamykane. Lekarka powiedziała że teraz jest moment w którym łożysko przykleja się do ściany macicy i mogło naruszyć jakieś naczynko i stąd plamienie. To pierwsza opcja. Po usg zauważyła że łożysko jest nisko ale narazie mam się tym nie martwić bo macica będzie jeszcze sporo rosła i łożysko prawdopodobnie powędruje w górę. Ale to że jest nisko może też być powodem plamień. Ona to nazwała brudzeniem i mówiła że takim brązowym mam się nie martwić. Łatwo powiedzieć [emoji6] dół brzucha dalej boli ale pewnie to się rozciąga i dlatego. Mam nadzieję że to koniec moich szpitalnych przygód i wszystko się uspokoi [emoji4]

Witam nowe dziewczyny [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To swietnie, ze wszystko dobrze[emoji5]
Czyli teraz wszystkie mozemy sie spodziewac dolegliwosci zwiazanych z lozyskiem. Dobrze wiedziec [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No niestety, te bóle mnie wystraszyły. Teraz kłuje mnie krocze i jajniki. Już marzę o tym żeby zasnąć, obudzić się rano i żeby nic nie było [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

No wierzę . Życzę Ci żebyś jutro obudziła się bez bóli:). U mnie czysto tylko trochę mnie pobolewa brzuch ,ale mam też nadzieję że jutro będzie już lepiej

Dzisiaj wyszlam ze szpitala i juz sobie poleguje w domku. Na USG szyjka 4 cm, oba szwy trzymaja. Stas ladnie fikal, akcja serca prawidlowa. Lozysko mamy na przedniej scianie i do obserwacji w kierunku przodujacego. Czuje sie dobrze, tylko spiaca i zmeczona tym wszystkim. Duzo nerwow mnie to kosztowalo :( a i wyszlam przeziebiona, takze musze sie podleczyc troche...
To super, ze juz w domku[emoji5] Lez teraz ladnie i kuruj sie zeby sie chorobsko nie rozwinelo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No na pewno. Nigdy tego nie zrozumiem. W tym roku byłam pod namiotem w Czechach i wracałam 15 sierpnia jak u nas święto. Weszlam do jakiegos czeskiego marketu niedaleko granicy kupić coś, a tam też armagedon - sami Polacy. Porąbani!

p19uqqmzxqi22hcj.png
[emoji23][emoji23][emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama

Najważniejsze , że już w domku i ze z maluszkiem wszystko oki :)

Do góry