reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mój uwielbia gotować, głównie jakies cuda :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja sie ostatnio smialam ze nagotuje i namroze zeby dzieciaki mialy co jesc. Bo pewnie zamowi pizze lub kebaba z tym ze on i chlopaki zjedza,a Oliwia nie bo ona bezglutenowa i bezmleczna
Dobrze masz ze gotuje,moja tesciowa tak synow wychowala ze nic nie umieja. Nie to co moj brat ugotuje i poda. Posprzata i pranie zrobi,uprasuje.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój chłopak przez to że w Norwegii pracuje potrafi coś ugotować i to nawet smacznie :) więc czasami kiedy ja "zastrajkuje" z głodu nie umieram :)

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Byłam dziewczyny w szpitalu bo mocno bolał mnie brzuch. Przestraszyłam się bardzo. Wszystko jest w porządku. Szyjka dalej 3,5cm, wszystko pozamykane. Lekarka powiedziała że teraz jest moment w którym łożysko przykleja się do ściany macicy i mogło naruszyć jakieś naczynko i stąd plamienie. To pierwsza opcja. Po usg zauważyła że łożysko jest nisko ale narazie mam się tym nie martwić bo macica będzie jeszcze sporo rosła i łożysko prawdopodobnie powędruje w górę. Ale to że jest nisko może też być powodem plamień. Ona to nazwała brudzeniem i mówiła że takim brązowym mam się nie martwić. Łatwo powiedzieć [emoji6] dół brzucha dalej boli ale pewnie to się rozciąga i dlatego. Mam nadzieję że to koniec moich szpitalnych przygód i wszystko się uspokoi [emoji4]

Witam nowe dziewczyny [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

A ja cały czas coś czuję, że będzie dziewczynka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja też...:sorry:

Przeczytałam wszystko dziewczyny ale produkujecie <3 gratuluję udanych wizyt dużo chłopców się szykuje czyżby mi jedynej lekarz powiedział ze będzie dziewczynka? Ciekawe na ile to się sprawdzi xd a tak z innej beczki to wszyscy już u Was wiedzą o ciąży?

U mnie rodzice, siostra, najbliżsi znajomi, w sumie może 12 osób

Ja dziś dostałam dwie pary spodni od koleżanek, takie ciążowe, ale jak je przymierzyłam to zastanawiam się czy w ogóle będę mogła je użyć [emoji14] są tak duże na brzuchu że chyba musiałabym mieć bliźniaki [emoji14] za to sama kupiłam sobie spodnie zamiast tak jak zawsze 34 to 36 rozmiar :) terax mam trochę luzu na brzuchu więc myślę że na wiosnę będą akurat ;)
1515167647-c138e5dcdddd6859-aaaaaa.jpeg
I do tego znalazłam jeszcze długą białą koszule z wiązaniami na rękawach bardzo mi się podobała bo zmieści się i brzuszek i mogę ją już wykorzystać i po ciąży też :) koszula mniej więcej taka :)
1515167785-9b6b81b06f8a05ad-aaaaaa.jpeg

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]

Bardzo fajne..! I spodnie i koszula super. A koszulę gdzie wyczaiłaś?

Szanuję! Ale ja i tak kocham najbardziej McFlurry! Posypka lion polewa, karmel... Ale sobie smaka narobiłam :D

Też lubię...! A próbowałaś to lodowe marzenie orzechowe?? Naprawdę jest czad! Na pocieszenie tym co zazdroszczą chcę powiedzieć że teraz jest mi ZAJEBIŚCIE niedobrze :baffled::baffled::baffled:

Zuch chlop. Moj ma o tyle dobrze ze mamusia pod nos poda. Ale pamietam jak dzis jak lezalam miesiac na patologii ciazy to 6 kg schudl. A jak byl u mnie w szpitalu to wpieprzal moje szpitalne obiady.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hhahahahah leżę :-D:-D:-D

@JustMe55 koszula z croopa :D przez przypadek ją znalazłam, ciut inny ma rękaw bo wiązany nie tak jak na obrazku ale bardzo podobna poza tym, nie mam zdjęcia

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]

Byłam dziewczyny w szpitalu bo mocno bolał mnie brzuch. Przestraszyłam się bardzo. Wszystko jest w porządku. Szyjka dalej 3,5cm, wszystko pozamykane. Lekarka powiedziała że teraz jest moment w którym łożysko przykleja się do ściany macicy i mogło naruszyć jakieś naczynko i stąd plamienie. To pierwsza opcja. Po usg zauważyła że łożysko jest nisko ale narazie mam się tym nie martwić bo macica będzie jeszcze sporo rosła i łożysko prawdopodobnie powędruje w górę. Ale to że jest nisko może też być powodem plamień. Ona to nazwała brudzeniem i mówiła że takim brązowym mam się nie martwić. Łatwo powiedzieć [emoji6] dół brzucha dalej boli ale pewnie to się rozciąga i dlatego. Mam nadzieję że to koniec moich szpitalnych przygód i wszystko się uspokoi [emoji4]

Witam nowe dziewczyny [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

O kurczę biedna czyli jednak i tak się skończyło na szpitalu:( obys do lipca już nie musiała tam wracać. Odpoczywaj

reklama
Do góry