reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja sie ostatnio smialam ze nagotuje i namroze zeby dzieciaki mialy co jesc. Bo pewnie zamowi pizze lub kebaba z tym ze on i chlopaki zjedza,a Oliwia nie bo ona bezglutenowa i bezmlecznaMój uwielbia gotować, głównie jakies cuda
Dobrze masz ze gotuje,moja tesciowa tak synow wychowala ze nic nie umieja. Nie to co moj brat ugotuje i poda. Posprzata i pranie zrobi,uprasuje.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
martaaa515
Fanka BB :)
Byłam dziewczyny w szpitalu bo mocno bolał mnie brzuch. Przestraszyłam się bardzo. Wszystko jest w porządku. Szyjka dalej 3,5cm, wszystko pozamykane. Lekarka powiedziała że teraz jest moment w którym łożysko przykleja się do ściany macicy i mogło naruszyć jakieś naczynko i stąd plamienie. To pierwsza opcja. Po usg zauważyła że łożysko jest nisko ale narazie mam się tym nie martwić bo macica będzie jeszcze sporo rosła i łożysko prawdopodobnie powędruje w górę. Ale to że jest nisko może też być powodem plamień. Ona to nazwała brudzeniem i mówiła że takim brązowym mam się nie martwić. Łatwo powiedzieć [emoji6] dół brzucha dalej boli ale pewnie to się rozciąga i dlatego. Mam nadzieję że to koniec moich szpitalnych przygód i wszystko się uspokoi [emoji4]
Witam nowe dziewczyny [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
A ja cały czas coś czuję, że będzie dziewczynka
Ja też...
Przeczytałam wszystko dziewczyny ale produkujecie <3 gratuluję udanych wizyt dużo chłopców się szykuje czyżby mi jedynej lekarz powiedział ze będzie dziewczynka? Ciekawe na ile to się sprawdzi xd a tak z innej beczki to wszyscy już u Was wiedzą o ciąży?
U mnie rodzice, siostra, najbliżsi znajomi, w sumie może 12 osób
Ja dziś dostałam dwie pary spodni od koleżanek, takie ciążowe, ale jak je przymierzyłam to zastanawiam się czy w ogóle będę mogła je użyć [emoji14] są tak duże na brzuchu że chyba musiałabym mieć bliźniaki [emoji14] za to sama kupiłam sobie spodnie zamiast tak jak zawsze 34 to 36 rozmiar terax mam trochę luzu na brzuchu więc myślę że na wiosnę będą akuratI do tego znalazłam jeszcze długą białą koszule z wiązaniami na rękawach bardzo mi się podobała bo zmieści się i brzuszek i mogę ją już wykorzystać i po ciąży też koszula mniej więcej taka
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Bardzo fajne..! I spodnie i koszula super. A koszulę gdzie wyczaiłaś?
Szanuję! Ale ja i tak kocham najbardziej McFlurry! Posypka lion polewa, karmel... Ale sobie smaka narobiłam
Też lubię...! A próbowałaś to lodowe marzenie orzechowe?? Naprawdę jest czad! Na pocieszenie tym co zazdroszczą chcę powiedzieć że teraz jest mi ZAJEBIŚCIE niedobrze
Zuch chlop. Moj ma o tyle dobrze ze mamusia pod nos poda. Ale pamietam jak dzis jak lezalam miesiac na patologii ciazy to 6 kg schudl. A jak byl u mnie w szpitalu to wpieprzal moje szpitalne obiady.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hhahahahah leżę
Dzień dobryWitam nowe dziewczyny
@martaaa515- dobre wieści
Onaszczesliwa2018
Byłam dziewczyny w szpitalu bo mocno bolał mnie brzuch. Przestraszyłam się bardzo. Wszystko jest w porządku. Szyjka dalej 3,5cm, wszystko pozamykane. Lekarka powiedziała że teraz jest moment w którym łożysko przykleja się do ściany macicy i mogło naruszyć jakieś naczynko i stąd plamienie. To pierwsza opcja. Po usg zauważyła że łożysko jest nisko ale narazie mam się tym nie martwić bo macica będzie jeszcze sporo rosła i łożysko prawdopodobnie powędruje w górę. Ale to że jest nisko może też być powodem plamień. Ona to nazwała brudzeniem i mówiła że takim brązowym mam się nie martwić. Łatwo powiedzieć [emoji6] dół brzucha dalej boli ale pewnie to się rozciąga i dlatego. Mam nadzieję że to koniec moich szpitalnych przygód i wszystko się uspokoi [emoji4]
O kurczę biedna czyli jednak i tak się skończyło na szpitalu obys do lipca już nie musiała tam wracać. Odpoczywaj
reklama
martaaa515
No niestety, te bóle mnie wystraszyły. Teraz kłuje mnie krocze i jajniki. Już marzę o tym żeby zasnąć, obudzić się rano i żeby nic nie było [emoji4]O kurczę biedna czyli jednak i tak się skończyło na szpitalu obys do lipca już nie musiała tam wracać. Odpoczywaj
Podziel się: