Potem pojechałam do Lidla bo w Biedrze wykupili wszystkie kurczaki i tam było o wiele lepiej, żadnych kolejek a w Biedrze też stalam 20 minut.U nas chyba najwieksza produkcja jest....jak patrzylam po watkach mamusiek to chyba prowadzimy.
Wlasnie ja tez biedrze bylam to 5 kas czynnych a i tak ponad 20 minut stalam w kolejce. Ludzie umiaru nie maja
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
W biedrze maja jeszcze te wyprzedaze to wszyscy sie rzucaja. Ja miesiwo kupilam w Mila. Na jutro planuje zurek z biala kielbasa i jajkiem . mam na niego ochote a pewnie bedzie jak zawsze ugotuje i nie zjem. Za to dzieciaki i D opierdzieli.Potem pojechałam do Lidla bo w Biedrze wykupili wszystkie kurczaki i tam było o wiele lepiej, żadnych kolejek a w Biedrze też stalam 20 minut.
Jola92
Fanka BB :)
Szanuję! Ale ja i tak kocham najbardziej McFlurry! Posypka lion polewa, karmel... Ale sobie smaka narobiłamPozdrawiam z Maka [emoji85][emoji85][emoji85] (Moje day tylko lody!)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jola92
Fanka BB :)
Ja się ostatnio przekonałam do lidla. Zawsze chodziliśmy do biedry ale tam jest armagedon!Ludzi tłumy, jak wchodzimy to Ł juz staje w kolejce a ja biegam bo sklepie i dorzucam rzeczy do koszyka. Jak kończe to Ł jest jakiś 5 w kolejce. SERIO. Ale teraz szybko się męczę i chodze do lidla. Tam max 5 osób w kolejce przede mną, można swobodnie przejść z koszykiem itp.Potem pojechałam do Lidla bo w Biedrze wykupili wszystkie kurczaki i tam było o wiele lepiej, żadnych kolejek a w Biedrze też stalam 20 minut.
A mój jakiegoś kebaba chce robić i potrzebowałam piersi z kurakaW biedrze maja jeszcze te wyprzedaze to wszyscy sie rzucaja. Ja miesiwo kupilam w Mila. Na jutro planuje zurek z biala kielbasa i jajkiem . mam na niego ochote a pewnie bedzie jak zawsze ugotuje i nie zjem. Za to dzieciaki i D opierdzieli.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja tez lubie lidl. I maja jakosciowo lepsze produkty a cena porownywalna do biedry. Jezdze do niego tak 2 razy w mc. Jak robie qieksze zakupy i co najwazniejsze maja wedline bez dodatku glutenu.Ja się ostatnio przekonałam do lidla. Zawsze chodziliśmy do biedry ale tam jest armagedon!Ludzi tłumy, jak wchodzimy to Ł juz staje w kolejce a ja biegam bo sklepie i dorzucam rzeczy do koszyka. Jak kończe to Ł jest jakiś 5 w kolejce. SERIO. Ale teraz szybko się męczę i chodze do lidla. Tam max 5 osób w kolejce przede mną, można swobodnie przejść z koszykiem itp.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Moj do garow sie nie tyka.... Jak pracowalam na same noce to dzwonil i sie pytal co gfzie i jak zrobic. Nawet na czym odgrzac pierogi i gdzie oliwa jest.A mój jakiegoś kebaba chce robić i potrzebowałam piersi z kuraka
Mój też, do czasu, gdy z dnia na dzień wylądowałam w szpitalu... Najpierw uczył się z telefonem w ręku makaron gotować, ale teraz parę prostych potraw zrobi (nie ma wyjścia )Moj do garow sie nie tyka.... Jak pracowalam na same noce to dzwonil i sie pytal co gfzie i jak zrobic. Nawet na czym odgrzac pierogi i gdzie oliwa jest.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Zuch chlop. Moj ma o tyle dobrze ze mamusia pod nos poda. Ale pamietam jak dzis jak lezalam miesiac na patologii ciazy to 6 kg schudl. A jak byl u mnie w szpitalu to wpieprzal moje szpitalne obiady.Mój też, do czasu, gdy z dnia na dzień wylądowałam w szpitalu... Najpierw uczył się z telefonem w ręku makaron gotować, ale teraz parę prostych potraw zrobi (nie ma wyjścia )
reklama
Mój uwielbia gotować, głównie jakies cudaMoj do garow sie nie tyka.... Jak pracowalam na same noce to dzwonil i sie pytal co gfzie i jak zrobic. Nawet na czym odgrzac pierogi i gdzie oliwa jest.
Podziel się: