reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U nas chyba najwieksza produkcja jest....jak patrzylam po watkach mamusiek to chyba prowadzimy.
Wlasnie ja tez biedrze bylam to 5 kas czynnych a i tak ponad 20 minut stalam w kolejce. Ludzie umiaru nie maja

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Potem pojechałam do Lidla bo w Biedrze wykupili wszystkie kurczaki i tam było o wiele lepiej, żadnych kolejek a w Biedrze też stalam 20 minut.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Potem pojechałam do Lidla bo w Biedrze wykupili wszystkie kurczaki i tam było o wiele lepiej, żadnych kolejek a w Biedrze też stalam 20 minut.

p19uqqmzxqi22hcj.png
W biedrze maja jeszcze te wyprzedaze to wszyscy sie rzucaja. Ja miesiwo kupilam w Mila. Na jutro planuje zurek z biala kielbasa i jajkiem . mam na niego ochote a pewnie bedzie jak zawsze ugotuje i nie zjem. Za to dzieciaki i D opierdzieli.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja się ostatnio przekonałam do lidla. Zawsze chodziliśmy do biedry ale tam jest armagedon!Ludzi tłumy, jak wchodzimy to Ł juz staje w kolejce a ja biegam bo sklepie i dorzucam rzeczy do koszyka. Jak kończe to Ł jest jakiś 5 w kolejce. SERIO. Ale teraz szybko się męczę i chodze do lidla. Tam max 5 osób w kolejce przede mną, można swobodnie przejść z koszykiem itp.

W biedrze maja jeszcze te wyprzedaze to wszyscy sie rzucaja. Ja miesiwo kupilam w Mila. Na jutro planuje zurek z biala kielbasa i jajkiem . mam na niego ochote a pewnie bedzie jak zawsze ugotuje i nie zjem. Za to dzieciaki i D opierdzieli.

A mój jakiegoś kebaba chce robić i potrzebowałam piersi z kuraka ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja się ostatnio przekonałam do lidla. Zawsze chodziliśmy do biedry ale tam jest armagedon!Ludzi tłumy, jak wchodzimy to Ł juz staje w kolejce a ja biegam bo sklepie i dorzucam rzeczy do koszyka. Jak kończe to Ł jest jakiś 5 w kolejce. SERIO. Ale teraz szybko się męczę i chodze do lidla. Tam max 5 osób w kolejce przede mną, można swobodnie przejść z koszykiem itp.
Ja tez lubie lidl. I maja jakosciowo lepsze produkty a cena porownywalna do biedry. Jezdze do niego tak 2 razy w mc. Jak robie qieksze zakupy i co najwazniejsze maja wedline bez dodatku glutenu.

Moj do garow sie nie tyka.... Jak pracowalam na same noce to dzwonil i sie pytal co gfzie i jak zrobic. Nawet na czym odgrzac pierogi i gdzie oliwa jest.

Mój też, do czasu, gdy z dnia na dzień wylądowałam w szpitalu... Najpierw uczył się z telefonem w ręku makaron gotować, ale teraz parę prostych potraw zrobi (nie ma wyjścia :p)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mój też, do czasu, gdy z dnia na dzień wylądowałam w szpitalu... Najpierw uczył się z telefonem w ręku makaron gotować, ale teraz parę prostych potraw zrobi (nie ma wyjścia :p)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zuch chlop. Moj ma o tyle dobrze ze mamusia pod nos poda. Ale pamietam jak dzis jak lezalam miesiac na patologii ciazy to 6 kg schudl. A jak byl u mnie w szpitalu to wpieprzal moje szpitalne obiady.

reklama
Do góry