A tak w ogóle, to naprodukowałyście tyle, że leżąc w szpitalu ledwo nadążam Was czytać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękiI oby już tak zostało
No no, wygląda smakowiciePozdrawiam z Maka [emoji85][emoji85][emoji85] (Moje day tylko lody!)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki
A jak Ty się czujesz? Uspokoiło się?
Leżysz grzecznie?
Pozdrawiam z Maka [emoji85][emoji85][emoji85] (Moje day tylko lody!)
Ale zes mi smaka narobila.....a nie chce mi sie tylka ruszyc do mc a maz w robocie.Pozdrawiam z Maka [emoji85][emoji85][emoji85] (Moje day tylko lody!)
Kurde. Też jeszcze muszę jechać na zakupy i już mam strach w oczach[emoji33][emoji33][emoji33]Witam nowe dziewczyny. Kurde pojechałam do Biedry (a tam Armagedon bo jutro zamknięte więc trzeba wykupić caly sklep), a wy już 10 stron naprodukowałyście
U nas chyba najwieksza produkcja jest....jak patrzylam po watkach mamusiek to chyba prowadzimy.Witam nowe dziewczyny. Kurde pojechałam do Biedry (a tam Armagedon bo jutro zamknięte więc trzeba wykupić caly sklep), a wy już 10 stron naprodukowałyście