Świetna koszulaJa dziś dostałam dwie pary spodni od koleżanek, takie ciążowe, ale jak je przymierzyłam to zastanawiam się czy w ogóle będę mogła je użyć [emoji14] są tak duże na brzuchu że chyba musiałabym mieć bliźniaki [emoji14] za to sama kupiłam sobie spodnie zamiast tak jak zawsze 34 to 36 rozmiar terax mam trochę luzu na brzuchu więc myślę że na wiosnę będą akuratI do tego znalazłam jeszcze długą białą koszule z wiązaniami na rękawach bardzo mi się podobała bo zmieści się i brzuszek i mogę ją już wykorzystać i po ciąży też koszula mniej więcej taka
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama
Agatka29
Fanka BB :)
To sa
To są trzy wulkany hehheNo tak, 3latek to wulkan energii
Poza szukaniem ciągle toalety i lekkimi mdłościami - TAK jeszcze załapałam się na zupke pomidorową i pierogi u babuni MichałaCzyli dzień udany
27.06.17 Anastazja [*]
Agatka29
O
O to ci podchlebiaPoza szukaniem ciągle toalety i lekkimi mdłościami - TAK jeszcze załapałam się na zupke pomidorową i pierogi u babuni Michała
27.06.17 Anastazja [*]
Onaszczesliwa2018
Poza szukaniem ciągle toalety i lekkimi mdłościami - TAK jeszcze załapałam się na zupke pomidorową i pierogi u babuni Michała
27.06.17 Anastazja [*]
O proszę czyli pełny pakiet
Karla88
Ja w nd jadę po towar do sklepu 250 km w jedna Str ... 3 godz chodzenia i powrót już się boje bo tak szybko się mecze ost jak byłam po towar to tak mnie brzuch bolał od tego chodzenia [emoji58]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zobaczę jutro - chciałabym jutro iść do domu, ale jak się nie uda, to pewnie w poniedziałek - plamienia nie ma, i oby tak dalejA do kiedy będziesz musiała leżeć, mówią coś?
DziękiU mnie tez kolezanka miala nadzerke ktora jej sie zreaktywowala w ciazy i powodowala wlasnie krwawienie. Ja mam torbiele endometrialne i polipy i poki co zmniejszaja sie, 3mam kciuki ze u Ciebie tez tak bedzie.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że ta nadżerka się uspokoi, bo chociaż wiem, że to z nadżerki, to i tak stresuję za każdym razem w wc....
reklama
Onaszczesliwa2018
Zobaczę jutro - chciałabym jutro iść do domu, ale jak się nie uda, to pewnie w poniedziałek - plamienia nie ma, i oby tak dalej
I oby już tak zostało
Podziel się: