reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś dostałam dwie pary spodni od koleżanek, takie ciążowe, ale jak je przymierzyłam to zastanawiam się czy w ogóle będę mogła je użyć [emoji14] są tak duże na brzuchu że chyba musiałabym mieć bliźniaki [emoji14] za to sama kupiłam sobie spodnie zamiast tak jak zawsze 34 to 36 rozmiar :) terax mam trochę luzu na brzuchu więc myślę że na wiosnę będą akurat ;)
1515167647-c138e5dcdddd6859-aaaaaa.jpeg
I do tego znalazłam jeszcze długą białą koszule z wiązaniami na rękawach bardzo mi się podobała bo zmieści się i brzuszek i mogę ją już wykorzystać i po ciąży też :) koszula mniej więcej taka :)
1515167785-9b6b81b06f8a05ad-aaaaaa.jpeg

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Świetna koszula :)

reklama
Kurde wybieram się do galerii po jakiś prezent dla 4 latka a tak mi się nie chce i nie wiem kompletnie co kupić mam nadzieję że szybko mi pujdzie, co chyba jest nie możliwe z moim synkiem :)

Ja w nd jadę po towar do sklepu 250 km w jedna Str ... 3 godz chodzenia i powrót już się boje bo tak szybko się mecze ost jak byłam po towar to tak mnie brzuch bolał od tego chodzenia [emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie tez kolezanka miala nadzerke ktora jej sie zreaktywowala w ciazy i powodowala wlasnie krwawienie. Ja mam torbiele endometrialne i polipy i poki co zmniejszaja sie, 3mam kciuki ze u Ciebie tez tak bedzie.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki :)
Mam nadzieję, że ta nadżerka się uspokoi, bo chociaż wiem, że to z nadżerki, to i tak stresuję za każdym razem w wc....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry