reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tylko żeby komplikacji że strony tej mojej szyjki nie było to mogę być mega spokojna, a tak to cały czas myślę
Na spokojnie, myśl o tym że będzie dobrze. Pozytywne myślenie to połowa sukcesu ;) chociaż rozumiem bo ja sama miałam takie myślenie. Pielęgniarka nastraszyła mnie że beta niska (co okazało się bzdurą) i że mam martwą ciąże albo guza i do wczoraj bałam się do końca cieszyć że jest dzidziuś tylko cały czas myślenie.. Odpoczywaj ile możesz i się nie forsuj i będzie ok :)

No właśnie przyjaciółka mi powiedziała , że od 4 do 6 miesiąca to najfajniejsze miesiące bo jeszcze nie ma takiego dużego brzuszka itd :) ale co tam damy radę do lipca szybko minie :D dla naszych małych szkrabow wszystko :)
O tak :) powiedziałam że na nic nie będę narzekała, takie uroki ciąży i nawet jeśli coś jest uciążliwe to jednak zwiastuje coś niesamowitego i ja się z tego cieszę :) jak napisałaś, dla maluchów wszystko :D

Staram się myśleć pozytywnie i coś polegiwac nie ale w domu 3 latek obiad zakupy posprzątać pranie i tak w kolko ciężko będzie teraz w pierwszej ciąży mogłam pozwolić sobie na odpoczynek tym bardziej że mieszkałam jeszcze z teściową a teraz na swoim to i obowiązków więcej ale cóż jakoś będę musiała to wszystko poukładać żeby dzidziuś jak najdłużej siedzial w brzuszku :)

Wstępnie w Żeromskim bo tam mam swoją lekarke prowadzącą lub w Kopernika (mąż się upiera) bo teściowa ma tam kuzynkę która jest położną ale dokładnie jeszcze nie wybrałam. A Ty?
Ja wlasnie chyba na kopernika bo tam pracuje moj lekarz prowadzacy i jak narazie bardzo nam pomogl pomimo ze chodze do niego prywatnie to zalatwil mi szpital i kroplowki wlasnie na kopernika. Jestem mu za to bardzo wdzieczna juz teraz,bo naprawde jest to koles z powolania. Myslalam tez o bochni,bo mieszkam teraz niedaleko i kuzynki wszystkie tam rodzily, bo ponoc maja najlepsza porodowke w malopolskim. Ale co nam wyjdzie z planow a co zycie pokaze hehe [emoji1]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś dostałam dwie pary spodni od koleżanek, takie ciążowe, ale jak je przymierzyłam to zastanawiam się czy w ogóle będę mogła je użyć [emoji14] są tak duże na brzuchu że chyba musiałabym mieć bliźniaki [emoji14] za to sama kupiłam sobie spodnie zamiast tak jak zawsze 34 to 36 rozmiar :) terax mam trochę luzu na brzuchu więc myślę że na wiosnę będą akurat ;)
1515167647-c138e5dcdddd6859-aaaaaa.jpeg
I do tego znalazłam jeszcze długą białą koszule z wiązaniami na rękawach bardzo mi się podobała bo zmieści się i brzuszek i mogę ją już wykorzystać i po ciąży też :) koszula mniej więcej taka :)
1515167785-9b6b81b06f8a05ad-aaaaaa.jpeg

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja dziś dostałam dwie pary spodni od koleżanek, takie ciążowe, ale jak je przymierzyłam to zastanawiam się czy w ogóle będę mogła je użyć [emoji14] są tak duże na brzuchu że chyba musiałabym mieć bliźniaki [emoji14] za to sama kupiłam sobie spodnie zamiast tak jak zawsze 34 to 36 rozmiar :) terax mam trochę luzu na brzuchu więc myślę że na wiosnę będą akurat ;)
1515167647-c138e5dcdddd6859-aaaaaa.jpeg
I do tego znalazłam jeszcze długą białą koszule z wiązaniami na rękawach bardzo mi się podobała bo zmieści się i brzuszek i mogę ją już wykorzystać i po ciąży też :) koszula mniej więcej taka :)
1515167785-9b6b81b06f8a05ad-aaaaaa.jpeg

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Czyli dzień udany :)

Do góry