Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Oo tak a czym ich więcej tym jeszcze lepiej
A najlepsze są te informacje o których człowiek sam nie wie , a ludzie już gadają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo tak a czym ich więcej tym jeszcze lepiej
No tak zawsze trzeba coś dodać, urozmaicićA najlepsze są te informacje o których człowiek sam nie wie , a ludzie już gadają
Na spokojnie, myśl o tym że będzie dobrze. Pozytywne myślenie to połowa sukcesu chociaż rozumiem bo ja sama miałam takie myślenie. Pielęgniarka nastraszyła mnie że beta niska (co okazało się bzdurą) i że mam martwą ciąże albo guza i do wczoraj bałam się do końca cieszyć że jest dzidziuś tylko cały czas myślenie.. Odpoczywaj ile możesz i się nie forsuj i będzie okTylko żeby komplikacji że strony tej mojej szyjki nie było to mogę być mega spokojna, a tak to cały czas myślę
O tak powiedziałam że na nic nie będę narzekała, takie uroki ciąży i nawet jeśli coś jest uciążliwe to jednak zwiastuje coś niesamowitego i ja się z tego cieszę jak napisałaś, dla maluchów wszystkoNo właśnie przyjaciółka mi powiedziała , że od 4 do 6 miesiąca to najfajniejsze miesiące bo jeszcze nie ma takiego dużego brzuszka itd ale co tam damy radę do lipca szybko minie dla naszych małych szkrabow wszystko
Ja wlasnie chyba na kopernika bo tam pracuje moj lekarz prowadzacy i jak narazie bardzo nam pomogl pomimo ze chodze do niego prywatnie to zalatwil mi szpital i kroplowki wlasnie na kopernika. Jestem mu za to bardzo wdzieczna juz teraz,bo naprawde jest to koles z powolania. Myslalam tez o bochni,bo mieszkam teraz niedaleko i kuzynki wszystkie tam rodzily, bo ponoc maja najlepsza porodowke w malopolskim. Ale co nam wyjdzie z planow a co zycie pokaze hehe [emoji1]Wstępnie w Żeromskim bo tam mam swoją lekarke prowadzącą lub w Kopernika (mąż się upiera) bo teściowa ma tam kuzynkę która jest położną ale dokładnie jeszcze nie wybrałam. A Ty?
O tak powiedziałam że na nic nie będę narzekała, takie uroki ciąży i nawet jeśli coś jest uciążliwe to jednak zwiastuje coś niesamowitego i ja się z tego cieszę jak napisałaś, dla maluchów wszystko
Ja dziś dostałam dwie pary spodni od koleżanek, takie ciążowe, ale jak je przymierzyłam to zastanawiam się czy w ogóle będę mogła je użyć [emoji14] są tak duże na brzuchu że chyba musiałabym mieć bliźniaki [emoji14] za to sama kupiłam sobie spodnie zamiast tak jak zawsze 34 to 36 rozmiar terax mam trochę luzu na brzuchu więc myślę że na wiosnę będą akuratI do tego znalazłam jeszcze długą białą koszule z wiązaniami na rękawach bardzo mi się podobała bo zmieści się i brzuszek i mogę ją już wykorzystać i po ciąży też koszula mniej więcej taka
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3