reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tylko żeby komplikacji że strony tej mojej szyjki nie było to mogę być mega spokojna, a tak to cały czas myślę
Na spokojnie, myśl o tym że będzie dobrze. Pozytywne myślenie to połowa sukcesu ;) chociaż rozumiem bo ja sama miałam takie myślenie. Pielęgniarka nastraszyła mnie że beta niska (co okazało się bzdurą) i że mam martwą ciąże albo guza i do wczoraj bałam się do końca cieszyć że jest dzidziuś tylko cały czas myślenie.. Odpoczywaj ile możesz i się nie forsuj i będzie ok :)

No właśnie przyjaciółka mi powiedziała , że od 4 do 6 miesiąca to najfajniejsze miesiące bo jeszcze nie ma takiego dużego brzuszka itd :) ale co tam damy radę do lipca szybko minie :D dla naszych małych szkrabow wszystko :)
O tak :) powiedziałam że na nic nie będę narzekała, takie uroki ciąży i nawet jeśli coś jest uciążliwe to jednak zwiastuje coś niesamowitego i ja się z tego cieszę :) jak napisałaś, dla maluchów wszystko :D

Staram się myśleć pozytywnie i coś polegiwac nie ale w domu 3 latek obiad zakupy posprzątać pranie i tak w kolko ciężko będzie teraz w pierwszej ciąży mogłam pozwolić sobie na odpoczynek tym bardziej że mieszkałam jeszcze z teściową a teraz na swoim to i obowiązków więcej ale cóż jakoś będę musiała to wszystko poukładać żeby dzidziuś jak najdłużej siedzial w brzuszku :)

Wstępnie w Żeromskim bo tam mam swoją lekarke prowadzącą lub w Kopernika (mąż się upiera) bo teściowa ma tam kuzynkę która jest położną ale dokładnie jeszcze nie wybrałam. A Ty?
Ja wlasnie chyba na kopernika bo tam pracuje moj lekarz prowadzacy i jak narazie bardzo nam pomogl pomimo ze chodze do niego prywatnie to zalatwil mi szpital i kroplowki wlasnie na kopernika. Jestem mu za to bardzo wdzieczna juz teraz,bo naprawde jest to koles z powolania. Myslalam tez o bochni,bo mieszkam teraz niedaleko i kuzynki wszystkie tam rodzily, bo ponoc maja najlepsza porodowke w malopolskim. Ale co nam wyjdzie z planow a co zycie pokaze hehe [emoji1]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś dostałam dwie pary spodni od koleżanek, takie ciążowe, ale jak je przymierzyłam to zastanawiam się czy w ogóle będę mogła je użyć [emoji14] są tak duże na brzuchu że chyba musiałabym mieć bliźniaki [emoji14] za to sama kupiłam sobie spodnie zamiast tak jak zawsze 34 to 36 rozmiar :) terax mam trochę luzu na brzuchu więc myślę że na wiosnę będą akurat ;)
1515167647-c138e5dcdddd6859-aaaaaa.jpeg
I do tego znalazłam jeszcze długą białą koszule z wiązaniami na rękawach bardzo mi się podobała bo zmieści się i brzuszek i mogę ją już wykorzystać i po ciąży też :) koszula mniej więcej taka :)
1515167785-9b6b81b06f8a05ad-aaaaaa.jpeg

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja dziś dostałam dwie pary spodni od koleżanek, takie ciążowe, ale jak je przymierzyłam to zastanawiam się czy w ogóle będę mogła je użyć [emoji14] są tak duże na brzuchu że chyba musiałabym mieć bliźniaki [emoji14] za to sama kupiłam sobie spodnie zamiast tak jak zawsze 34 to 36 rozmiar :) terax mam trochę luzu na brzuchu więc myślę że na wiosnę będą akurat ;)
1515167647-c138e5dcdddd6859-aaaaaa.jpeg
I do tego znalazłam jeszcze długą białą koszule z wiązaniami na rękawach bardzo mi się podobała bo zmieści się i brzuszek i mogę ją już wykorzystać i po ciąży też :) koszula mniej więcej taka :)
1515167785-9b6b81b06f8a05ad-aaaaaa.jpeg

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Czyli dzień udany :)

Do góry