Trzymamy kciuki a jak się czujesz?Duże, pierwszy poród 36 tydzień, teraz pewnie się powtórzy chociaż bym tego nie chciała i żebym wytrzymała do 37 tyg moje największe Marzenie
reklama
Nowaja16
Fanka BB :)
A ja właśnie chcę żeby rozwiązać ciążę w 38 tygodniu nie chce czekać dłużej bo córeczkę straciłam w 38 tygodniu umówiliśmy się z lekarzem ze rozwiążemy ciążę wcześniej jeszcze nie wiem kiedy będzie chciał i położy mnie z miesiąc wcześniej do szpitala żebym była pod kontrolą także mam mniej czasu na wyprawkę ale wiem ze dzięki temu będę spokójna
Nowaja16
Ja nie wiem czy teściowie się ucieszą z ciąży bo strasznie lubią ciszę a wiadomo jak z maluszkiem jest ale nie przejmuje się jak coś to się wyprowadzimyPatrz a ja myslalam ze tylko ja tesciom nie powiedzialam. Ja tez z tesciami mieszkam i nie wiedza jeszcZe
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Agatka29
Mogłabym teraz tak do końca ciąży się czuć mdłości minęły, ból głowy, także jak narazie nie jest źleTrzymamy kciuki a jak się czujesz?
gochagosiaczek
Super kochana ja tez z krakowa! Bedziemy chodzic na spacery z forum hehe [emoji1] z jakiej czesci jestes? [emoji4] najwazniejsze ze dzidzia zdrowa [emoji4]Jestem z Krakowa właśnie zaczęliśmy 13tydzień i według badań z wczoraj spodziewamy się dziewczynki choć liczymy się z tym że to się może zmienić jest to moja pierwsza ciąża, termin mam na 13 lipca. Jak na razie wszystko przebiega idealnie a ja się czuję wręcz wybornie
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
gochagosiaczek
Nie ma co sie wlasnie tesciami przejmowac ja to samo mowie ze jak cos to sie wyprowadzamy i z glowy [emoji14]Ja nie wiem czy teściowie się ucieszą z ciąży bo strasznie lubią ciszę a wiadomo jak z maluszkiem jest ale nie przejmuje się jak coś to się wyprowadzimy
O heej jestem za ja z huty ale dużo kursuje ma druga strone do teściów a Ty?Super kochana ja tez z krakowa! Bedziemy chodzic na spacery z forum hehe [emoji1] z jakiej czesci jestes? [emoji4] najwazniejsze ze dzidzia zdrowa [emoji4]
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Moji tesciowie lacznie maja 12 wnukow 1 jednego prawnuka. Jak na swieta sie wszyscy zjechali to male przedszkole bedzie. Ja narazie im nie mowie jakos mi sie nie spieszy. Wiem ze nie beda gadac ale swoje pomysla ze po co nam kolejne itd. Ale mam to gdzies rachunkami sie dzielimy ja obiady gotuje swoje w zaden sposob nie jestesmy od nich zalezni. Moi rodzicie gadali z poczatku ale to ze wzgledu na moje zdrowie i przejcia jakoe mialam w ciazy.Ja nie wiem czy teściowie się ucieszą z ciąży bo strasznie lubią ciszę a wiadomo jak z maluszkiem jest ale nie przejmuje się jak coś to się wyprowadzimy
gochagosiaczek
Ja z kurdwanowa ale pracuje przy M1 a obecnie mieszkam przy Bochni, wiec duza rozbieznosc. Gdzies sie umowimy z naszymi maluchami [emoji1] myslalas juz gdzie bedziesz rodzic?O heej jestem za ja z huty ale dużo kursuje ma druga strone do teściów a Ty?
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Dokladnie , ja mysle zeby dobudowac pokoj dla dzieciakow. Jezeli sie nie zgodza to trudno pojde sobie wynajme. Taki mam plan. Rozmawialam z rodzicami w razie co pomoga nam.Nie ma co sie wlasnie tesciami przejmowac ja to samo mowie ze jak cos to sie wyprowadzamy i z glowy [emoji14]
Podziel się: