reklama
gochagosiaczek
Fanka BB :)
Haha jak sie nie skapli jeszcze ?U mnie wiedzą rodzice i moje rodzeństwo i parę znajomych a najlepsze to ze mieszkamy z tesciami a oni jeszcze nie wiedzą ale chyba niedługo sami zauważa xd
Super, ze sie udalo[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Nowaja16
My mieszkamy na gorze oni na dole jakoś szczególnie do niech nie chodzę na dol a jak schodze do sklepu czy gdzieś jedziemy to zawsze już w kurtce i jakoś tak udało się ukryć tym bardziej ze nie chodziłam do pracy ostatnio xdHaha jak sie nie skapli jeszcze ?
Margana
Witaj [emoji5] Super, ze dzidzia zdrowa [emoji5] To pierwsza ciaza?Cześć dziewczyny forum śledzę od momentu kiedy dowiedziałam się o ciąży. Ale zdecydowałam się do Was dołączyć dopiero teraz kiedy jestem już po usg genetycznym i wiem, że kruszynka jest zdrowa pozdrawiam wszystkie lipcowe mamusie
Aniołek[*]8.08.2017
Agatka29
Hej i gratulujeCześć dziewczyny forum śledzę od momentu kiedy dowiedziałam się o ciąży. Ale zdecydowałam się do Was dołączyć dopiero teraz kiedy jestem już po usg genetycznym i wiem, że kruszynka jest zdrowa pozdrawiam wszystkie lipcowe mamusie
Tak, zrobiliśmy sobie prezencik miesiąc po ślubieWitaj [emoji5] Super, ze dzidzia zdrowa [emoji5] To pierwsza ciaza?
Aniołek[*]8.08.2017
gochagosiaczek
U nas ta sama sytuacja ze my na gorze, tesciowie na dole,ale jak kazda potrawe "oddawalam" w wc i niewazne o jakiej porze dnia i nocy to juz sie zaczeli kapowac co sie dzieje heheMy mieszkamy na gorze oni na dole jakoś szczególnie do niech nie chodzę na dol a jak schodze do sklepu czy gdzieś jedziemy to zawsze już w kurtce i jakoś tak udało się ukryć tym bardziej ze nie chodziłam do pracy ostatnio xd
Tylko duphaston, ale tym razem samo się uspokoiło dość szybko, a z nadżerką w ciąży nic się nie zrobi...Aga a dają Ci coś?
reklama
Margana
Super [emoji3]Tak, zrobiliśmy sobie prezencik miesiąc po ślubie
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: