reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja cały czas coś czuję, że będzie dziewczynka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Jak rodzilam corke to wszedzie w kolo rodzili sie chlopcy. Wszystkie kolezanki mi zazdroscily [emoji3]
Teraz wsrod znajomych bylo kilka dziewczynek. Ciekawe czy bedzie odwrotnie [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witaj[emoji5] Fajnie, ze sie odezwalas. Rozumiem, ze dzidzia zdrowa? Moje na prenatalnych tez bylo gtzeczniutkie, ale akurat idealnie lerzalo [emoji5]
Jak sie wyjazd udal? Gdzie bylas?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Byłam w zakopcu mój mąż na nartach a ja spacerowałam :p... Na usg wszystko wyszło dobrze, za parę dni będą wyniki z krwi :)... Martwię się trochę cukrem, przed ciąża miałam stan przed cukrzycowy :/

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam w zakopcu mój mąż na nartach a ja spacerowałam :p... Na usg wszystko wyszło dobrze, za parę dni będą wyniki z krwi :)... Martwię się trochę cukrem, przed ciąża miałam stan przed cukrzycowy :/

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
To super, ze dzidzia ok. Mam nadzieje, ze z glukoza nie bedzie tak zle.
Pewnie wypoczelas na wyjezdzie. My 3.02 jedziemy do Karpacza, corka bedzie jezdzic na nartach, a ja wdychac gorskie powieyrze [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Przeczytałam wszystko dziewczyny ale produkujecie <3 gratuluję udanych wizyt dużo chłopców się szykuje czyżby mi jedynej lekarz powiedział ze będzie dziewczynka? Ciekawe na ile to się sprawdzi xd a tak z innej beczki to wszyscy już u Was wiedzą o ciąży?

reklama
Do góry