DziękujemyHej i gratuluje
reklama
gochagosiaczek
Fanka BB :)
Czesc kochana [emoji1] napisz cos wiecej o sobie skad jestes, ktora to ciaza i czy masz juz dzieci? [emoji4] najwazniejsze ze dzidzius zdrowy [emoji4]Cześć dziewczyny forum śledzę od momentu kiedy dowiedziałam się o ciąży. Ale zdecydowałam się do Was dołączyć dopiero teraz kiedy jestem już po usg genetycznym i wiem, że kruszynka jest zdrowa pozdrawiam wszystkie lipcowe mamusie
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Agatka29
A do kiedy będziesz musiała leżeć, mówią coś?Tylko duphaston, ale tym razem samo się uspokoiło dość szybko, a z nadżerką w ciąży nic się nie zrobi...
gochagosiaczek
U mnie tez kolezanka miala nadzerke ktora jej sie zreaktywowala w ciazy i powodowala wlasnie krwawienie. Ja mam torbiele endometrialne i polipy i poki co zmniejszaja sie, 3mam kciuki ze u Ciebie tez tak bedzie.Tylko duphaston, ale tym razem samo się uspokoiło dość szybko, a z nadżerką w ciąży nic się nie zrobi...
Agatka29
Ja tak zaszła w pierwszą ciąża miesiąc po ślubieTak, zrobiliśmy sobie prezencik miesiąc po ślubie
U nas tak samo a wcześniej jak chcieliśmy dzidzie nie działo się nic i dlatego tak bardzo się ucieszyliśmyJa tak zaszła w pierwszą ciąża miesiąc po ślubie
Onaszczesliwa2018
Cześć dziewczyny forum śledzę od momentu kiedy dowiedziałam się o ciąży. Ale zdecydowałam się do Was dołączyć dopiero teraz kiedy jestem już po usg genetycznym i wiem, że kruszynka jest zdrowa pozdrawiam wszystkie lipcowe mamusie
Witamy na pewno Ci się u nas spodoba. Mamy super ekipę
Jestem z Krakowa właśnie zaczęliśmy 13tydzień i według badań z wczoraj spodziewamy się dziewczynki choć liczymy się z tym że to się może zmienić jest to moja pierwsza ciąża, termin mam na 13 lipca. Jak na razie wszystko przebiega idealnie a ja się czuję wręcz wybornieCzesc kochana [emoji1] napisz cos wiecej o sobie skad jestes, ktora to ciaza i czy masz juz dzieci? [emoji4] najwazniejsze ze dzidzius zdrowy [emoji4]
Wiem właśnie od początku Was śledzę ale po takim mocnym wstępie w ciąże chciałam się upewnić że kruszynka jest zdrowaWitamy na pewno Ci się u nas spodoba. Mamy super ekipę
reklama
Onaszczesliwa2018
Wiem właśnie od początku Was śledzę ale po takim mocnym wstępie w ciąże chciałam się upewnić że kruszynka jest zdrowa
No jasne , rozumie
Podziel się: