reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem z Krakowa :) właśnie zaczęliśmy 13tydzień i według badań z wczoraj spodziewamy się dziewczynki choć liczymy się z tym że to się może zmienić ;) jest to moja pierwsza ciąża, termin mam na 13 lipca. Jak na razie wszystko przebiega idealnie a ja się czuję wręcz wybornie :)
O to poki co chyba druga dziewczynka [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Wow, jak yego dokonalad?
12 maja miałam jeszcze ktg. 30 minut słuchałam serduszka. Pani powiedziała, że nie ma szans żebym rodziła następnego dnia bo nic na to nie wskazuje. :D
13 rano moja mama w piątek dzwoniła, żeby zapytać czy torbę przygotowałam i o której jadę. Powiedziałam, że jak mąż z pracy wróci to tak o 18 wyjedziemy. Jeszcze pamiętam jak się z nim po 16 kłóciłam, że ma z pracy wychodzić i transport załatwiać i o 19 już na sali 4cm rozwarcia , a 19:45 mały na świecie :D (skurcze miałam gdzieś od 9).

Teraz po głowie chodzi mi 16.07 mimo że termin na 27.07. Zobaczymy jak trafię :D

12 maja miałam jeszcze ktg. 30 minut słuchałam serduszka. Pani powiedziała, że nie ma szans żebym rodziła następnego dnia bo nic na to nie wskazuje. :D
13 rano moja mama w piątek dzwoniła, żeby zapytać czy torbę przygotowałam i o której jadę. Powiedziałam, że jak mąż z pracy wróci to tak o 18 wyjedziemy. Jeszcze pamiętam jak się z nim po 16 kłóciłam, że ma z pracy wychodzić i transport załatwiać i o 19 już na sali 4cm rozwarcia , a 19:45 mały na świecie :D (skurcze miałam gdzieś od 9).

Teraz po głowie chodzi mi 16.07 mimo że termin na 27.07. Zobaczymy jak trafię :D
Fajnie [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jestem z Krakowa :) właśnie zaczęliśmy 13tydzień i według badań z wczoraj spodziewamy się dziewczynki choć liczymy się z tym że to się może zmienić ;) jest to moja pierwsza ciąża, termin mam na 13 lipca. Jak na razie wszystko przebiega idealnie a ja się czuję wręcz wybornie :)
O super u mnie też prawdopodobnie dziewczynka :)

To moja przyjaciółka sobie tak w głowie zakodowala , ze urodzi 10.10.10 no i urodziła wszyscy bylismy w szoku bo termin miala na 15 ego a 4 lata później znów się uparla że 10.10.14 i też jej się udało:D za mną chodzi 9.07.2018 ale czy to się sprawdzi to nie mam pojęcia :) 22ego mam urodziny więc już byśmy byli w domku i mam nadzieję , że taki sobie sprawie prezencik :) najlepszy na świecie ♥️

reklama
Do góry