reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Przeczytałam wszystko dziewczyny ale produkujecie <3 gratuluję udanych wizyt dużo chłopców się szykuje czyżby mi jedynej lekarz powiedział ze będzie dziewczynka? Ciekawe na ile to się sprawdzi xd a tak z innej beczki to wszyscy już u Was wiedzą o ciąży?
U mnie od swiat rodzina tak. Jeszcze nie wszyscy znajomi.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Gratuluję udanych wizyt, super że wszystko idzie Nam do przodu i jak narazie nic się nie dzieje oby tak do Lipca :)
Ja jak rodzilam to na 15 dzieci był tylko jeden chłopczyk mój synek taki rodzynek :) pielęgniarki się śmiały że do domu nie chce iść bo tu same kandydatki na zone

Przeczytałam wszystko dziewczyny ale produkujecie <3 gratuluję udanych wizyt dużo chłopców się szykuje czyżby mi jedynej lekarz powiedział ze będzie dziewczynka? Ciekawe na ile to się sprawdzi xd a tak z innej beczki to wszyscy już u Was wiedzą o ciąży?
U mnie najbliższa rodzina i paru znajomych, ale brzuch mam taki, że coraz więcej ludzi zaczyna mi się przyglądać, ale na razie nikt nie pyta.

p19uqqmzxqi22hcj.png

U mnie wiedzą rodzice i moje rodzeństwo i parę znajomych a najlepsze to ze mieszkamy z tesciami a oni jeszcze nie wiedzą ale chyba niedługo sami zauważa xd

Moja babcia zawsze mi mówiła a na 95 lat (piękny wiek sprawna, troszkę ostatnio przygluchla ale i tak slyszy, sama pisze listę z zakupami co chce bez okularów i na wieczku od lekarst bo szkoda na notes, zresztą jak się jej kupi to chowa hehe) że jak się rodzą same chłopaki to szykuje się wojna i zawsze jak do niej pojadę to mi to powtarza :) ale ktoś jeszcze mi o tym mówił może taki przesad :)

Moja babcia zawsze mi mówiła a na 95 lat (piękny wiek sprawna, troszkę ostatnio przygluchla ale i tak slyszy, sama pisze listę z zakupami co chce bez okularów i na wieczku od lekarst bo szkoda na notes, zresztą jak się jej kupi to chowa hehe) że jak się rodzą same chłopaki to szykuje się wojna i zawsze jak do niej pojadę to mi to powtarza :) ale ktoś jeszcze mi o tym mówił może taki przesad :)
Też o tym słyszałam właśnie :)

U nas nikt nie wie ;) oprócz mojej mamy. Myślę ze jak będę robić dzieciom impreze urodzinową pod koniec stycznia to powiemy.

U mnie wie kilka osób, rodzice, teściowie, dwóch wujków, reszta miała się dowiedzieć jutro na moich urodzinach, no ale ze względu na brak solenizantki urodzin nie będzie

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry