reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja miałam urodzić 01 czerwca 2011. Ale uparłam się że mi termin nie pasuje, bo po pierwsze dzień dziecka, a po drugie imieniny Konrada, więc za dużo by syn stracił. Już od 6 miesiąca planowałam, że urodzę 13 maja w piątek i udało mi się :)
Mój mąż urodził się 13 maja w piątek i jest to bardzo szczęśliwa data. On zawsze jak kot na 4 łapy spada :) po za tym ożenił się ze mną [emoji16] (żart) [emoji13]

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Hej dziewczyny długo się nie oddzywałam bo byłam na wyjeździe w górach :) wczoraj miałam prenatalne dzidziuś spał i niechciał współpracować musiałam tam skakać i robić przysiady żeby go obudzić [emoji14] nieznamy płci bo jest jeszcze za malutki. Dziś byłam na krzywej cukrowej, pierwszej godziny nie pamiętam w ogóle chyba spalam na siedzaco, chyba przez ten nagły wyrzut cukru...dziś w ogóle jestem jakas nie do życia [emoji14]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj[emoji5] Fajnie, ze sie odezwalas. Rozumiem, ze dzidzia zdrowa? Moje na prenatalnych tez bylo gtzeczniutkie, ale akurat idealnie lerzalo [emoji5]
Jak sie wyjazd udal? Gdzie bylas?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Chyba wysyp chłopców będzie :) 2018 należy do płci przeciwnej [emoji14]

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry