Mój mąż urodził się 13 maja w piątek i jest to bardzo szczęśliwa data. On zawsze jak kot na 4 łapy spada po za tym ożenił się ze mną [emoji16] (żart) [emoji13]To ja miałam urodzić 01 czerwca 2011. Ale uparłam się że mi termin nie pasuje, bo po pierwsze dzień dziecka, a po drugie imieniny Konrada, więc za dużo by syn stracił. Już od 6 miesiąca planowałam, że urodzę 13 maja w piątek i udało mi się
reklama
Przykro mi, ale najważniejsze jest zdrowie Twoje i maluszka, wiec jakoś to będzie z tą CCNiby można jako tako, ale ostatnie badanie było rtg więc teraz trzeba porównac rtg z usg... Za tydzień mam kolejną wizytę z kolejnym usg serca
olaaa7
Fanka BB :)
Kolejny chłopak Gratulacje, coś dużo tych chłopcówJa też już po prenatalnych. Maluch zdrowy wszystko co ma mieć to ma. Wyniki do 10dni. Będą dzwonić. I tak jak mówiłam od początku ciąży na 90,% chłopak.
Marzycielka
Na czczo mialam rozwne 100, po obciazeniu jest w normie po godz i po dwoch. Jedynie wlasnie na czczo kest za wysoka.To super, ze dzidzia zdrowa [emoji5]
Szkoda, ze z ta glukoza problem. Obys znalazla szybko dobtego diabetologa. A jaka mialas ta glukoze?
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Witaj[emoji5] Fajnie, ze sie odezwalas. Rozumiem, ze dzidzia zdrowa? Moje na prenatalnych tez bylo gtzeczniutkie, ale akurat idealnie lerzalo [emoji5]Hej dziewczyny długo się nie oddzywałam bo byłam na wyjeździe w górach wczoraj miałam prenatalne dzidziuś spał i niechciał współpracować musiałam tam skakać i robić przysiady żeby go obudzić [emoji14] nieznamy płci bo jest jeszcze za malutki. Dziś byłam na krzywej cukrowej, pierwszej godziny nie pamiętam w ogóle chyba spalam na siedzaco, chyba przez ten nagły wyrzut cukru...dziś w ogóle jestem jakas nie do życia [emoji14]
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak sie wyjazd udal? Gdzie bylas?
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Super! Gratuluje syncia [emoji5]Ja też już po prenatalnych. Maluch zdrowy wszystko co ma mieć to ma. Wyniki do 10dni. Będą dzwonić. I tak jak mówiłam od początku ciąży na 90,% chłopak.
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
A...to mam nadzieje, ze jednak wyjdzie dobrze i bedzie jakas szansa na sn.Niby można jako tako, ale ostatnie badanie było rtg więc teraz trzeba porównac rtg z usg... Za tydzień mam kolejną wizytę z kolejnym usg serca
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Bo chlopca latwiej wypatrzec na tym etapie [emoji3] Po polowkowych zacznal sie sypac dziewczynki [emoji3]Kolejny chłopak Gratulacje, coś dużo tych chłopców
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Podziel się: