A ja cały czas coś czuję, że będzie dziewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez [emoji6]A ja cały czas coś czuję, że będzie dziewczynka
Byłam w zakopcu mój mąż na nartach a ja spacerowałam ... Na usg wszystko wyszło dobrze, za parę dni będą wyniki z krwi ... Martwię się trochę cukrem, przed ciąża miałam stan przed cukrzycowy :/Witaj[emoji5] Fajnie, ze sie odezwalas. Rozumiem, ze dzidzia zdrowa? Moje na prenatalnych tez bylo gtzeczniutkie, ale akurat idealnie lerzalo [emoji5]
Jak sie wyjazd udal? Gdzie bylas?
Aniołek[*]8.08.2017
To super, ze dzidzia ok. Mam nadzieje, ze z glukoza nie bedzie tak zle.Byłam w zakopcu mój mąż na nartach a ja spacerowałam ... Na usg wszystko wyszło dobrze, za parę dni będą wyniki z krwi ... Martwię się trochę cukrem, przed ciąża miałam stan przed cukrzycowy :/
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
To samo miałam pisać Zamiast coś robić to ciągle odświeżam forum i tu ciągle coś nowego [emoji23]Dziewczyny jestescie niemozliwe! Ja sie nigdzie wyrobic nie moge przez Was [emoji33]
Aniołek[*]8.08.2017
Super, ze sie udalo[emoji5]Zapisalam sie na wtorek do polecanej babeczki przez mojego gin. Kawalek od mojego miasta, ale no trudno. Moze akurat bedzie fajna i kompetentna. Jak nie to poszukam kogos blizej.