reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Margana ja właśnie na betkę jadę. W traamwaju mi dziwnie duszno he he no i gulę w gardle mam. Trzeba się będzie przyzwyczaić :-)

M sie teraz pytal czy aby na pewno @ nie dostanę hehe. To będzie jego pierwsze dzieclo a moje drugie. Chyba go na pierwsze usg zabiorę to wtedy uwierzy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To u nas odwrotnie, bo moje pierwsze a M trzecie :) i to raczej on stara się robić wszystko żebym uwierzyła, że będziemy mieli dzidzię :-D

reklama
Niezłe macie tempo dziewczyny [emoji1]
Przynajmniej dowiedziałam się ze nie jestem sama z tymi wzdęciami. W ciąży z Leonem totalnie nic nie było widać do 6msc, za to później nadrobiłam szybko i pod koniec brzuch miałam jak z bliźniakami [emoji1]
Testy u mnie dalej nie wychodzą, tylko wczorajsza beta 110 wiec wiem ze gdzieś tam jest maleństwo [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Margana ja właśnie na betkę jadę. W traamwaju mi dziwnie duszno he he no i gulę w gardle mam. Trzeba się będzie przyzwyczaić :-)

M sie teraz pytal czy aby na pewno @ nie dostanę hehe. To będzie jego pierwsze dzieclo a moje drugie. Chyba go na pierwsze usg zabiorę to wtedy uwierzy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja się ciągle na zmianę ubieram i rozbieram. W metrze mam największy problem - jedyne miejsce gdzie mnie mdli

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To u nas odwrotnie, bo moje pierwsze a M trzecie :) i to raczej on stara się robić wszystko żebym uwierzyła, że będziemy mieli dzidzię :-D
O no widzisz to tez macie wesolo :-) bede miala ubaw jak M będę na usg tlumaczyc co jest gdzie i jak. Poki co oglada moje jedyne zdjecie usg z Laurą z koncowki 5 msc :-) tylko zauwazyl gdzie jest glowa i kręgoslup hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Niezłe macie tempo dziewczyny [emoji1]
Przynajmniej dowiedziałam się ze nie jestem sama z tymi wzdęciami. W ciąży z Leonem totalnie nic nie było widać do 6msc, za to później nadrobiłam szybko i pod koniec brzuch miałam jak z bliźniakami [emoji1]
Testy u mnie dalej nie wychodzą, tylko wczorajsza beta 110 wiec wiem ze gdzieś tam jest maleństwo [emoji173]️

Oooo! Masz Leona :) mojemu L. bardzo się to imię podoba. Beta śliczna :)

Oooo! Masz Leona :) mojemu L. bardzo się to imię podoba. Beta śliczna :)

Mi się podobało odkąd pamietam to i mój G. musiał ulec. Teraz zapowiedział się ze to on wybiera [emoji6]

Ja się ciągle na zmianę ubieram i rozbieram. W metrze mam największy problem - jedyne miejsce gdzie mnie mdli

Haha w domu mi za goraco mimo ze grzejniki pozakrecane a w tramwaju duszno. Oj zaczyna sierobic ciekawie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam się piątkowo!

U mnie masakra! Czuje, że to angina. Boli gardło, kaszle, klatkę piersiową mi rozsadzi. Idę na 15.30 do rodzinnego. Zobaczymy co powie. Boję się, że da antybiotyk. poproszę o L4 na czas do wizyty u gina bo nie dam rady w pracy.
Jeszcze mi dziecko zaczęło coś kaszleć po nocy. Poszedł do przedszkola, ale jeśli to nasilenie astmy to pewnie będzie masakra w weekend.

Aaa... I też jestem mega wzdęta!

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]

reklama
Tak swoją droga, w środę mam wizytę, myślicie ze będzie już coś widać? Wychodzi mi 4t wiec będzie początek 5go

Do góry