reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Może później jak już każda z nas będzie miała potwierdzona płeć napisze swoje typy imiondla dzieciaczkow może dla któreś z nas będą inspiracją :)

reklama
Ja jak szukalam imienia dla synka też miała parę typów ale ostatecznie pod koniec ciąży zdecydowaliśmy się a prawie całą ciążę mówiłam "On"
Samo przyjdzie, tylko musisz poczekać może wkoncu jakieś wpadnie Ci do glowy
Zawsze miałam jakieś typy dla dziewczynki, jeszcze zanim nawet zaczęłam ciążę planować, a teraz jakoś nic mi się już nie podoba, nawet imiona dziewczęce :p Nie wiem co ze mną jest nie tak ale mam nadzieję, że mi przejdzie :)

Ola też tak miała a jak już jakieś imię mi się spodobało to nagła zaczęłam dociekać ze przeciez ten np, alkoholik największy ma tak na imię albo że syn koleżanki której niecierpliwością i tak w kółko :) heheh
Na szczęście takie myślenie przeszło mi i stwierdziłam że później będzie tylko kojarzyć się z moim synkiem :)

Teoretycznie po wizycie... Teoretycznie, bo po badaniu w trakcie usg zaczęłam znowu krwawić... ;( a już był spokój... Ech...
No więc dostałam skierowanie do szpitala i czekam właśnie na IP....
Mam nadzieję że to nic poważnego, ale i tak.. To nie było parę kropelek, które przy usg byłyby normalne... Ech ;(

A poza tym maleństwo ma 7,4cm...

No i nadal czekam...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ola też tak miała a jak już jakieś imię mi się spodobało to nagła zaczęłam dociekać ze przeciez ten np, alkoholik największy ma tak na imię albo że syn koleżanki której niecierpliwością i tak w kółko :) heheh
Na szczęście takie myślenie przeszło mi i stwierdziłam że później będzie tylko kojarzyć się z moim synkiem :)
Haha mam tak samo :p Mam nadzieję, że mnie olśni i coś mi się spodoba bo póki co uzgodniliśmy, że synek będzie miał na imię Remik :)

Teoretycznie po wizycie... Teoretycznie, bo po badaniu w trakcie usg zaczęłam znowu krwawić... ;( a już był spokój... Ech...
No więc dostałam skierowanie do szpitala i czekam właśnie na IP....
Mam nadzieję że to nic poważnego, ale i tak.. To nie było parę kropelek, które przy usg byłyby normalne... Ech ;(

A poza tym maleństwo ma 7,4cm...

No i nadal czekam...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kochana musi być dobrze, a co lekarz mówił podczas usg? Wszystko było dobrze z maleństwem?

Lezalam na sali pp porodzie z dwiema dziewczynami które mowy do swoich córek po imieniu dla psa hehe, już były na siebie zle, bo im się tak mieszkało, sama do synka mówiłam ciocia cię ubierze, człowiek nie przyzwyczajony do swoich dzieci a tu nagle zostajesz mama :)

No u mnie jest masakra jakaś z tym wyborem imienia :( Dziewczyny macie jakieś pomysły?
Ja też mam ten problem, że mi się nic nie podoba. Miałam kiedyś typ na 2 chłopca, ale siostra mi ukradła. Może poczekam na takie natchnienie jak w 1 ciąży. Nawet nie znałam płci, ale któregoś dnia poczułam całą sobą, że Patryk to idealne imię dla mojego dziecka. Dosłownie mnie to imię opetało, zawsze się śmieje, że on tak chciał mieć na imię. Może i teraz cos mnie natchnie.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry