reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja chcialam dac synowi Ignas, ale mężowi sie nie podobalo. W końcu dalam na imię Adaś, i strasznie długo nie mogłam się przyzwyczaić do niego. Ale teraz mi się bardzo podoba i nie wyobrażam sobie by mógł sie nazywać inaczej ;) ale teraz pustka totalna. Zresztą póki co nie wiem kto mieszka w brzuszku ;)
Też tak mam jak patrzę na synka to imie do niego pasuje ale to z czasem przychodzi

reklama
Mialam podobnie jak ty.... Najmlodszy mial byc Adrian ale D bratowa rodzila w lipcu i nam imie podkradla. Dlugo nie mogla pasc decyzja,az wrescie D ze Mateusz bedzie i juz. Na poczatku za cholere mi te imie nie pasowala,bo chcialam Adriana lub Filipa. Teraz jak bedzie chlopak to bedzie Filip. A jak dziewczynka to corka wybrala imie Nadia, mi sie Rozalia bardzo podoba.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
U mojej siostry jest Filipek bardzo grzeczny :)

Aga a u Ciebie który tydzień leci?
Ja dziewczyny Jeszce 10 dni i wizyta, coś czuję że będę już musiala do szpitala iść na ten paser bo jak pochodzę to ma straszny ucisk na kość lonowa

Ja tez mam Bartka tzn Bartosza i tesciowej zle sie kojarzyl bo to jakis menel byl.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też Bartosza ale mówimy Bartuś jak wybierałem imię to właśnie z tym sąsiadem mi się kojarzylo na szczęscie ja go mało znam i Mo to nie przeszkadza, imion by brakło na świecie jak byśmy tak do każdego imienia kogoś podstawiali

reklama
Cześć dziewczyny. Marta spokojnie, jak Cię martwi jedź sprawdź. Niestety plamienia jeszcze się mogą zdarzyć póki łożysko całkiem nie przejmie funkcji utrzymania ciąży. U mnie już córka wymyśliła Weronika i Kuba jak chłopak:)

Do góry