Wiolka1980
Fanka BB :)
SuperJuż po
Zdrowy piękny chłopak 80% okreslil
Papa zrobiło gratis ale mysle ze wynik mnie nie zaskoczy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperJuż po
Zdrowy piękny chłopak 80% okreslil
Papa zrobiło gratis ale mysle ze wynik mnie nie zaskoczy
Ja tez blagam o Wasze czarodziejskie kciuki na jutro Mam wizyte z prenatalnymi, plus odbior wynikow krzywej cukrowej i tsh. Stresujacy dzien mnie czeka. Wyniki o 9.30, lekarz 10.00.
Lekarka na pewno wie co mówi, postaraj się nie martwić i odpoczywaj, wierzę, że to nic groźnegoOd wieczora mam brązowe plamienie [emoji20] nie ma tego dużo, tylko czasem jak się podcieram ale jest. Dzwoniłam wczoraj od razu do mojej lekarki i mówiłam, że miałam te usg i ten lekarz strasznie mocno przyciskał mi głowicę do brzucha. Momentami bardzo bolało. Powiedziała, że czasem może po czymś takim wystąpić plamienie. Mam leżeć i obserwować. Dopóki nie ma krwi i bólu podbrzusza to nie denerwować się. Ale jak się tu nie denerwować? Myślałam, że z tym drugim trymestrem będzie już spokojnie tym bardziej, że tyle się już nic nie działo. Jestem załamana [emoji20]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja też nie miałam pożytku z tego, że lekarz z 1 ciąży pracował w szpitalu bo go nie było i tak. Ja zaś słyszę same okropne opinie o Rybniku, ale ja nie mam złych wspomnień. Ile ludzi tyle opini. Znam babkę co 3 dzieci urodziła kazde w innym szpitalu i wszedzie twierdzi, że była masakra. Cóż ja myślę, że po prostu poród to masakra a nie pobyt w spa.Ja się wogole już nie sugeruje lekarzem który pracuje w szpitalu gdzie mam rodzic przy prodzie była tylko położna on przyszedł już po zapytać czy wszystko Ok woec teraz już nie patrzyłam czy lekarz pracuje w szpitalu czy nie wole w położna zainwestować co do szpitala u nas w Wodzisławiu to właśnie najmniej urodzeń tam jest często dzieci po prodzie były zarażone jakaś bakteria dużo negatywnych opinii ja pierwsza córkę rodziłam w rydultowach w miejscowości obok i było naprawdę fajnie i dobrze i tam najwiecej dzieci się rodziło przyjeżdżały babki z zor rybnika Raciborza niestety oddział położniczy zamknęli dlatego teraz szukam innego szpitala narazie przekonują mnie Gliwice bo tam można mieć swoją położna swój pokój osobny moje koleżanki tam rodziły i bardoz chwaliły zobaczymy jk bedzoe
W Żorach na pewno nie chcę bo poleżałam tu kilka dni na ginekologi i mam wyrobione bardzo złe zdanie. Za Wodzisławiem przemawia to że pracuje tam mój ginekolog i jak trzeba to robią cesarkę a nie czekają aż dziecko będzie umierało (tak jest w żorach). O Rybniku też słyszałam mocno złe opinie woęc też odpada.Poważnie??? U nas wszyscy uciekają z wodzislawia
Od wieczora mam brązowe plamienie [emoji20] nie ma tego dużo, tylko czasem jak się podcieram ale jest. Dzwoniłam wczoraj od razu do mojej lekarki i mówiłam, że miałam te usg i ten lekarz strasznie mocno przyciskał mi głowicę do brzucha. Momentami bardzo bolało. Powiedziała, że czasem może po czymś takim wystąpić plamienie. Mam leżeć i obserwować. Dopóki nie ma krwi i bólu podbrzusza to nie denerwować się. Ale jak się tu nie denerwować? Myślałam, że z tym drugim trymestrem będzie już spokojnie tym bardziej, że tyle się już nic nie działo. Jestem załamana [emoji20]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)