reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ola mi też się żadne imię dla chłopca nie podoba :(

Marta jak się tyko będziesz mocno denerwować to dla własnego spokoju pojedź na ip.

Co do szpitali, ja moja dwójkę rodzilam w Nowym Targu, gdzie opinie sa bardzo negatywne, mi jednak tam nic nie przeszkadzało. Teraz chciałam rodzic w Zakopanym, bo bratowa bardzo chwaliła, ale lipiec to jednak sezon turystyczny, i obawiam się trochę utkwienia w korkach na zakopiance :/ wiec chyba nic nie będę zmieniać.

reklama
Mam nadzieję, że to nic poważnego i że szybko minie. Ale znowu ten strach za każdym razem gdy idę do ubikacji... [emoji20] już prawie zapomniałam jak to jest

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja jak szukalam imienia dla synka też miała parę typów ale ostatecznie pod koniec ciąży zdecydowaliśmy się a prawie całą ciążę mówiłam "On"
Samo przyjdzie, tylko musisz poczekać może wkoncu jakieś wpadnie Ci do glowy

Mam nadzieję, że to nic poważnego i że szybko minie. Ale znowu ten strach za każdym razem gdy idę do ubikacji... [emoji20] już prawie zapomniałam jak to jest

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

No wierzę Ci bo też pewnie bym się nakrecala :( nie mam plamien a i tak już zaczyna mi się stres przed wtorkowa wizyta :( . U Ciebie na 99% po tym USG i najważniejsze że to nie żywa krew a kiedy masz kolejna wizytę?

reklama
Do góry