reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Margana ja właśnie na betkę jadę. W traamwaju mi dziwnie duszno he he no i gulę w gardle mam. Trzeba się będzie przyzwyczaić :-)

M sie teraz pytal czy aby na pewno @ nie dostanę hehe. To będzie jego pierwsze dzieclo a moje drugie. Chyba go na pierwsze usg zabiorę to wtedy uwierzy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To u nas odwrotnie, bo moje pierwsze a M trzecie :) i to raczej on stara się robić wszystko żebym uwierzyła, że będziemy mieli dzidzię :-D

reklama
Niezłe macie tempo dziewczyny [emoji1]
Przynajmniej dowiedziałam się ze nie jestem sama z tymi wzdęciami. W ciąży z Leonem totalnie nic nie było widać do 6msc, za to później nadrobiłam szybko i pod koniec brzuch miałam jak z bliźniakami [emoji1]
Testy u mnie dalej nie wychodzą, tylko wczorajsza beta 110 wiec wiem ze gdzieś tam jest maleństwo [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Margana ja właśnie na betkę jadę. W traamwaju mi dziwnie duszno he he no i gulę w gardle mam. Trzeba się będzie przyzwyczaić :-)

M sie teraz pytal czy aby na pewno @ nie dostanę hehe. To będzie jego pierwsze dzieclo a moje drugie. Chyba go na pierwsze usg zabiorę to wtedy uwierzy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja się ciągle na zmianę ubieram i rozbieram. W metrze mam największy problem - jedyne miejsce gdzie mnie mdli

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To u nas odwrotnie, bo moje pierwsze a M trzecie :) i to raczej on stara się robić wszystko żebym uwierzyła, że będziemy mieli dzidzię :-D
O no widzisz to tez macie wesolo :-) bede miala ubaw jak M będę na usg tlumaczyc co jest gdzie i jak. Poki co oglada moje jedyne zdjecie usg z Laurą z koncowki 5 msc :-) tylko zauwazyl gdzie jest glowa i kręgoslup hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Niezłe macie tempo dziewczyny [emoji1]
Przynajmniej dowiedziałam się ze nie jestem sama z tymi wzdęciami. W ciąży z Leonem totalnie nic nie było widać do 6msc, za to później nadrobiłam szybko i pod koniec brzuch miałam jak z bliźniakami [emoji1]
Testy u mnie dalej nie wychodzą, tylko wczorajsza beta 110 wiec wiem ze gdzieś tam jest maleństwo [emoji173]️

Oooo! Masz Leona :) mojemu L. bardzo się to imię podoba. Beta śliczna :)

Oooo! Masz Leona :) mojemu L. bardzo się to imię podoba. Beta śliczna :)

Mi się podobało odkąd pamietam to i mój G. musiał ulec. Teraz zapowiedział się ze to on wybiera [emoji6]

Ja się ciągle na zmianę ubieram i rozbieram. W metrze mam największy problem - jedyne miejsce gdzie mnie mdli

Haha w domu mi za goraco mimo ze grzejniki pozakrecane a w tramwaju duszno. Oj zaczyna sierobic ciekawie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam się piątkowo!

U mnie masakra! Czuje, że to angina. Boli gardło, kaszle, klatkę piersiową mi rozsadzi. Idę na 15.30 do rodzinnego. Zobaczymy co powie. Boję się, że da antybiotyk. poproszę o L4 na czas do wizyty u gina bo nie dam rady w pracy.
Jeszcze mi dziecko zaczęło coś kaszleć po nocy. Poszedł do przedszkola, ale jeśli to nasilenie astmy to pewnie będzie masakra w weekend.

Aaa... I też jestem mega wzdęta!

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]

reklama
Tak swoją droga, w środę mam wizytę, myślicie ze będzie już coś widać? Wychodzi mi 4t wiec będzie początek 5go

Do góry