reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Za mną wczoraj chodziły frytki z maka [emoji14]
Super, że udało Ci się tak tanio wylicytować kurtkę, pochwal się :)
No ja też trochę zazdroszczę dziewczynom l4 ale pewnie wytrzymałabym max 2 tygodnie a potem by mnie nosiło [emoji14]
A czemu do marca musisz pracować?
Ola mam zdjęcie tylko z aukcji zaraz wklejenie.

Musze dlatego że do marca mam umowę z fundacja od której brałam dotacje. Muszę rok ja prowadzić. Szczerze. Gdybym w marcu wiedziała że w listopadzie będę w ciąży to bym nawet firmy nie zakładała.

Tym.ze ja uwielbiam swoją pracę. Swoje zadowolone klientki. Problem jest taki że pracuje mobilnie. I dzwigam kufry.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie ten balonowy brzuch tylko w spaniu przeszkadza... w ciągu dnia jakoś ujdzie.
Ja musze zalozyc szerszy swetr bo tak mi sie pytaja czy w ciazy jestem. Ale pamietam jak z Kacprem mialam tak samo, bylam na pierwszej wizycie u lekarza a kolezanka myslala, ze jestem dalej niz ona a miala termin miesiac wczesniej☺

Oj ja tez mam ciagle brzuch taki jakby napiety. Wiecznie mnie cos pobolewa, a najbardziej to kregoslup.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis Piatek w koncu Ale produkujecie.....Nadrobie was jak dzieciaki ogarne do szkoly.A pozniej na kilka godz do pracy.A co do brzucha to czytalam wlasnie gdzies ze moze byc wzdety,mozna miec wzdecia.Robi sie miejsce dla powiekszajacej sie macicy.

A ja zauważyłam, że jakoś od 4 tygodnia mam problemy z jelitami i jakieś drobne rozwolnienia. Jestem ciekawa kiedy mi to przejdzie o_O

Elodia to ja nie sikam co chwilę, raczej tak jak normalnie. Trzymam kciuki za dzisiejszą betę :)

A macie tak, że gdy siedzicie i lekko się pochylicie czujecie jakbyście miały wielki brzuch? Bo ja lekko się pochylę i czuję ucisk w żołądku.
W żołądku może nie mam ucisku, ale mnie czasami pobolewa jak leżę. A jak wstaję to cycki strasznie czuję i mocno przy wstawaniu bolą. Coraz bardziej wrazliwe mi się robią.

Zrobilam tescik dzisiaj i kreseczka wyskoczyla szybciej niz wczoraj <3 wczoraj to tak po 5 minutwch dopiero a dzisiaj po 2 ch minutkach <3 także betka to bedzie czysta formalnosc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A ja w nocy miałam ból pleców taki z lewej strony, ale jak teraz myślę to nie wiem czy to na prawdę bolało, czy mi się śniło :p

reklama
W żołądku może nie mam ucisku, ale mnie czasami pobolewa jak leżę. A jak wstaję to cycki strasznie czuję i mocno przy wstawaniu bolą. Coraz bardziej wrazliwe mi się robią.

Zrobilam tescik dzisiaj i kreseczka wyskoczyla szybciej niz wczoraj <3 wczoraj to tak po 5 minutwch dopiero a dzisiaj po 2 ch minutkach <3 także betka to bedzie czysta formalnosc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Jak robiłam pierwsze to wyszła tak po 2 min już były, a za drugim razem już obie kreski się pokazały jak jeszcze siusiałam na test :p

Do góry