reklama
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Ola mam zdjęcie tylko z aukcji zaraz wklejenie.Za mną wczoraj chodziły frytki z maka [emoji14]
Super, że udało Ci się tak tanio wylicytować kurtkę, pochwal się
No ja też trochę zazdroszczę dziewczynom l4 ale pewnie wytrzymałabym max 2 tygodnie a potem by mnie nosiło [emoji14]
A czemu do marca musisz pracować?
Musze dlatego że do marca mam umowę z fundacja od której brałam dotacje. Muszę rok ja prowadzić. Szczerze. Gdybym w marcu wiedziała że w listopadzie będę w ciąży to bym nawet firmy nie zakładała.
Tym.ze ja uwielbiam swoją pracę. Swoje zadowolone klientki. Problem jest taki że pracuje mobilnie. I dzwigam kufry.
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
ookatkaoo1993
No a syn będzie wniebowzięty;0Super, Ci sie udalo z ta kurtka[emoji5]
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
Ja musze zalozyc szerszy swetr bo tak mi sie pytaja czy w ciazy jestem. Ale pamietam jak z Kacprem mialam tak samo, bylam na pierwszej wizycie u lekarza a kolezanka myslala, ze jestem dalej niz ona a miala termin miesiac wczesniej☺Mnie ten balonowy brzuch tylko w spaniu przeszkadza... w ciągu dnia jakoś ujdzie.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Dzis Piatek w koncu Ale produkujecie.....Nadrobie was jak dzieciaki ogarne do szkoly.A pozniej na kilka godz do pracy.A co do brzucha to czytalam wlasnie gdzies ze moze byc wzdety,mozna miec wzdecia.Robi sie miejsce dla powiekszajacej sie macicy.
Elodia
W żołądku może nie mam ucisku, ale mnie czasami pobolewa jak leżę. A jak wstaję to cycki strasznie czuję i mocno przy wstawaniu bolą. Coraz bardziej wrazliwe mi się robią.A ja zauważyłam, że jakoś od 4 tygodnia mam problemy z jelitami i jakieś drobne rozwolnienia. Jestem ciekawa kiedy mi to przejdzie
Elodia to ja nie sikam co chwilę, raczej tak jak normalnie. Trzymam kciuki za dzisiejszą betę
A macie tak, że gdy siedzicie i lekko się pochylicie czujecie jakbyście miały wielki brzuch? Bo ja lekko się pochylę i czuję ucisk w żołądku.
Zrobilam tescik dzisiaj i kreseczka wyskoczyla szybciej niz wczoraj <3 wczoraj to tak po 5 minutwch dopiero a dzisiaj po 2 ch minutkach <3 także betka to bedzie czysta formalnosc.
reklama
olaaa7
Jak robiłam pierwsze to wyszła tak po 2 min już były, a za drugim razem już obie kreski się pokazały jak jeszcze siusiałam na testW żołądku może nie mam ucisku, ale mnie czasami pobolewa jak leżę. A jak wstaję to cycki strasznie czuję i mocno przy wstawaniu bolą. Coraz bardziej wrazliwe mi się robią.
Zrobilam tescik dzisiaj i kreseczka wyskoczyla szybciej niz wczoraj <3 wczoraj to tak po 5 minutwch dopiero a dzisiaj po 2 ch minutkach <3 także betka to bedzie czysta formalnosc.
Podziel się: