reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jasne, ze tak. I jak rylko bedzie taka koniecznosc to nie befe dyskutowac [emoji6] Ale mam wielka nadzieje, ze jednak nie bedzie potrzeby [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
I takie nastawienie musisz miec bedzie ok to sn natury,ale jezeli coa to trzeba wlasnie pogodzic sie z cc. Ja 1 znioslam tragicznie wstalam dopiero na 3 dobe. Mialam za wysokie cisnienie. Po wyjsciu do domu okazalo sie ze mam zakrzepice zyl glebokich i znow szpital tym razem naczyniowy lezalam 3 tyg. Wyszlam dzien przed wypisaniem corki. Ale u mnie to dluga historia powiklania w ciazy wiec na dobra sprawe uratowala zycie mi i corce. Druga cc wszustko ok szybko doszlam do siebie po wybudzeniu(mialam ogolne) od razu zajmowalam sie mlodym. A jak wrocilam do domu to na drugi dzien pranie i prasowanie. Z trzecia podobnie jak z druga.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A macie tez takie jazdy ze o 4 5 nad ranem jecie lody no dziś to myślałam że oszaleje a z rana mam mdłości i wyobraźcie sobie ze co mi je uspokaja tabliczka czekolady gdzie czekolada mdli zazwyczaj a u mnie to cud na mdłości hehe ależ te ciążę dziwne sa[emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Mój synek jak miał siedem miesięcy sam zaczol siedzieć i gondola poszła na strych, po pierwsze był strach że się podniesie i wyleci a zresztą nic nie widział i się denerwowal, przeszliśmy na spacerowe widział wszystko i był spokojny ja spacerach

reklama
Do góry