reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja w 1 ciazy przytylam 6 plus jakies 8wody w kilka dni. Porod w 33 tyg. Jak wychodzilam ze szpitala tydz pozniej to mialam cale 2 kg na plusie i plaski brzuch. Z chlopakami 8 kg.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak ale krotko

w4sqgzu395zb6ngs.png

Ja myślę, że co ma być to będzie i na pewno nie wpłynie na to fakt, że kupiłam już jakieś ubranka itp ;)
Napewno nie. To sa tylko i wylacznie przesady, w ktore ktos moze wierzyc, a nie musi. Ja w poprzedniej ciazy na tym etapie mialam juz wozek i wcale sie nie zastanawialam czy za wczesnie. Poprostu znalazlam ideal i musialam go miec :) pozniej po wozku dalej kompletowalam az do porodu :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Dziewczyny macie tak ze boki was na dole brzucha tak jak na okres mnie dziś od rana tak boli [emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mialam pobierana krew na pappa i wolne hcg. Ale to chyba inne normy sa. Nie wiem, ale o 14.40 sie dowiem [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

oooo to podziel sie później wiedzą. Moj lekarz nie odbiera, ale troche sie już uspokoiłam po tym jak napisalac ze to WOLNE bhcg. W internetach znalazłam podobne wyniki wiec ufff

reklama
Do góry