reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja w 1 ciazy przytylam 6 plus jakies 8wody w kilka dni. Porod w 33 tyg. Jak wychodzilam ze szpitala tydz pozniej to mialam cale 2 kg na plusie i plaski brzuch. Z chlopakami 8 kg.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Tak ale krotko
olaaa7
To ja na pierwszej ważyłam 71,6kg, na drugiej 72,6kg i na trzeciej też 72,6kg Ciekawe co będzie 18 go na czwartej wizycie
Marzycielka
Napewno nie. To sa tylko i wylacznie przesady, w ktore ktos moze wierzyc, a nie musi. Ja w poprzedniej ciazy na tym etapie mialam juz wozek i wcale sie nie zastanawialam czy za wczesnie. Poprostu znalazlam ideal i musialam go miec pozniej po wozku dalej kompletowalam az do poroduJa myślę, że co ma być to będzie i na pewno nie wpłynie na to fakt, że kupiłam już jakieś ubranka itp
atomek
Ja mialam pobierana krew na pappa i wolne hcg. Ale to chyba inne normy sa. Nie wiem, ale o 14.40 sie dowiem [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
oooo to podziel sie później wiedzą. Moj lekarz nie odbiera, ale troche sie już uspokoiłam po tym jak napisalac ze to WOLNE bhcg. W internetach znalazłam podobne wyniki wiec ufff
adamiko2
Ja też mam nadzieję że szybko zgubię przy karmieniu piersią[emoji39]Kurde ja już przytyłam 3 kg je piernicze
reklama
Marzycielka
Oj tak. Dzis mnie boli lacznie z krzyzami. Ale u mnie krzyze to utrapienie przy porodzie, okresie i ciazy. Dlugo nie bolalo a od wczoraj od nowa.Dziewczyny macie tak ze boki was na dole brzucha tak jak na okres mnie dziś od rana tak boli [emoji58]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: