reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

O jak bym też tak chciała, bo tak to znowu rekord pobije 22 kg
A to jeszcze nic moja kuzynka przytyłam 35 kg mały ma 6 lat i nadal jeszcze nie zgubiła sporej masy ciala

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
A w co w ogóle ubierać? Najwygodniej to chyba body nie? Bo przyznam, że póki co to nie mam żadnych śpioszków, tylko same body albo z krótkim rękawem albo z długim, 2 pary spodni i jedne półśpiochy do tego 2 koszulki i kompletnie nie wiem co powinnam kupić.
Ja sie jakas zabobonna zrobilam i dopiero bede pod sam koniec kupowac a tez nie mam nic bo pierwsza ciaża. No chyba ze cos dostaniemy to co innego. Jak ogladam te wszystkie piekne rzeczy dla dzidziusiow to az sie chce kupowac. Mozna dla siebie nie ale dla dziecka tak. Ale u mnie w domu tez zeby jeszcze nie kupowac w takich poczatkach i sie wtedy czlowiek jeszcze bardziej schizuje.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie jakas zabobonna zrobilam i dopiero bede pod sam koniec kupowac a tez nie mam nic bo pierwsza ciaża. No chyba ze cos dostaniemy to co innego. Jak ogladam te wszystkie piekne rzeczy dla dzidziusiow to az sie chce kupowac. Mozna dla siebie nie ale dla dziecka tak. Ale u mnie w domu tez zeby jeszcze nie kupowac w takich poczatkach i sie wtedy czlowiek jeszcze bardziej schizuje.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myślę, że co ma być to będzie i na pewno nie wpłynie na to fakt, że kupiłam już jakieś ubranka itp ;)

A to jeszcze nic moja kuzynka przytyłam 35 kg mały ma 6 lat i nadal jeszcze nie zgubiła sporej masy ciala

w4sqgzu395zb6ngs.png
Kurde to bardzo dużo przytyłam ja myślalam że ja duzo, nie chciałabym tak a karmilam piersią bo ja dzięki temu schudłam mały wszystko że mnie wyszła :) mam nadzieję że tym razem też uda mi się karmic

reklama
Kurde ja już przytyłam 3 kg je piernicze
ja caly czas 0 kg, a nawet 0,5 mniej niż przed ciążą. Nie wiem jak to możliwe, bo brzuch mi juz wystaje, nosze spodnie ciążowe(jeszcze ciut luźne) bo moje zwykłe już za bardzo mi uciskaly brzuch. A cycki już mi się wylewają ze stanika :D Zaczełam nosić sportowe i w nich spać :D

Do góry