reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam z rana,trzymam kciuki za wizyty i witam nowe mamy.
Co do ubranek to najmniejsze kupuje 56 mimo ze chlopaki mialy 51cm a Oliwia 47cm. Ale lepiej zeby dzidzia miala luzniej a nie za ciasno. I nie bede miec duzo takich ubranek a jedynie kilka sztuk bo maluch szybko rosnie.

Dziewczyny jednak intuicja mnie nie myslila...
.czuje ruchy hurrrra wlasnie zjadlam sniadanie,czytam was a tu dwa pukniecia troche powyzej blizny po cc.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do ubranek to najmniejsze kupuje 56 mimo ze chlopaki mialy 51cm a Oliwia 47cm. Ale lepiej zeby dzidzia miala luzniej a nie za ciasno. I nie bede miec duzo takich ubranek a jedynie kilka sztuk bo maluch szybko rosnie.

.czuje ruchy hurrrra wlasnie zjadlam sniadanie,czytam was a tu dwa pukniecia troche powyzej blizny po cc.

No to suuuper:)

Tylko, ze ja bardzo nie chce cc. Zalamiem sie jak sie okaze, ze trzeba [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To musisz konkretnie pogadac z lekarzem, ale i tak musisz pamietac o dobru swoim i dziecka. Bol przejdzie, blizna sie a dziecko bedzie zdrowe i Ty tez :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Tylko, ze ja bardzo nie chce cc. Zalamiem sie jak sie okaze, ze trzeba [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie ma co sie zalamywac. Ja tez nie chciałam a teraz bede miec 4. I powiem ci ze dzieki temu ze jest cc mam zdrowe dziecko i ja tez zyje. Czasem cc ratuje malucha i matke.

Ja tez kupuje 56 rozmiar kilka bodziakow przeważnie po miesiącu już rozmiar większe dziecko nosi
Moja ur się 3650 i 56 cm
A i tak wygladala na drobinkę [emoji23]
Ja już po kolędzie ksiądz pogadał ze mna mówił ze w dzisiejszych czasach ludzie maja szczęście jak zachodzą w ciąże jego siostra
Stara się o 2 dziecko dwa razy poroniła ogólnie pobłogosławił i życzył udanego usg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jaaa cieee super [emoji173] Ale tak szybko?

Gratulacje ja w pierwszej ciazy czułam ruchy w 19 tyg liczę ze taras już w styczniu będę czuła

16udyx8di9hvrs5t.png

Czy któraś z was robiła do usg genetycznego badanie bhcg? Mi lekarka zleciła, zrobiłam wczoraj i wynik wyszedł 98,28 IU/l. Troche malo jak tak patrze na normy i mam teraz wielkiego stresa czy wszystko jest ok... Jestem ok 12 tygodnia teraz.

Czy któraś z was robiła do usg genetycznego badanie bhcg? Mi lekarka zleciła, zrobiłam wczoraj i wynik wyszedł 98,28 IU/l. Troche malo jak tak patrze na normy i mam teraz wielkiego stresa czy wszystko jest ok... Jestem ok 12 tygodnia teraz.

Wogole bym się tym nie sugerowała ponieważ ten hormon spada po 10 lub 12 tyg nie pamietam już

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama

Ja nie robiłam , ale tez słyszałam właśnie że koło 10 czy 11 ta beta bardzo spada wiec mysle , ze nie masz sie co martwic :)

Do góry