reklama
Margana
Fanka BB :)
A jak duze bylo dziecko?Mi lekarz powiedzial ze to moja decyzja. Ale zaznaczam ze mialam jeden sn i jedno cc. Szczerze, to wolalabym, zeby on zadecydowal [emoji23] Przy drugim porodzie uparlam sie na sn, mimo duzego dziecka i mojego nieduzego ciala i skonczylo sie jak sie skonczylo. Kilkanascie godz boli, skurcze co minute a i tak wzieli mnie na stol, bo byl brak postepu porodu. Dobrze ze mam jeszcze czas. Zobaczymy. Jak znow bedzie duze dziecko to odrazu biore cc.
I jak mam byc szczera, ja osobiscie duzo szybciej doszlam do siebie po cc. Nie bylam az tak obolala, bez sil, jak po sn.
Aniołek[*]8.08.2017
Marzycielka
4kg wazyla i 58 cm, tylko wlasnie ja jestem niska i mimo nadwagi mam waska miednice, biodra i byl problem zeby "wyszla".A jak duze bylo dziecko?
Aniołek[*]8.08.2017
Jola92
My tu byśmy korzystali tylko z gondoli i spacerowki, fotelik i tak kupujemy osobno, nawet jeśli jakiś będzie z wózkiem Kupimy nowy ze wszystkimi atestami itp. mój Ł już tam się mocno rozeznałNie do mnie pytanie, ale jak pozwolisz to sie wypowiem[emoji6]
Wozek bardzo ladny, fotelik dobrej firmy, a cena swietna jak na taki zestew. Ale...nie kupowalabym uzywanego fotelika z nieznanego zrodla.
Aniołek[*]8.08.2017
Onaszczesliwa2018
Cześć dziewczyny dzisiaj jest piękny dzień słoneczko świeci i od razu chce się więcej i poza tym ja też dzisiaj sprawdzę co tam w brzuchu słychać o 16.45 nie mogę się już doczekać[emoji2] Teraz muszę się czym zająć żeby czas szybciej zleciał. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Witam nowe mamusie[emoji1]
Na pewno będzie wszystko dobrze
Margana
Moja 4200 i 57 [emoji5] Dalam rade, ale dobrze nie wspominam[emoji53] Boje sie zeby to nie bylo wieksze.4kg wazyla i 58 cm, tylko wlasnie ja jestem niska i mimo nadwagi mam waska miednice, biodra i byl problem zeby "wyszla".
Ale to fakt, ze sama waga dziecka to polowa, druga polowa to budowa matki. Jak lezalam na patologii ciaxy to byla dziewczya, ktorej wage dziecka oszacowali na 2800 i poszla do cc, bo by nie urodzila[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Aha, to ok. Tylko szkoda w takim razie placic za ten fotelik. Chyba ze obniza cene, jak go nie bedziecie brac.My tu byśmy korzystali tylko z gondoli i spacerowki, fotelik i tak kupujemy osobno, nawet jeśli jakiś będzie z wózkiem Kupimy nowy ze wszystkimi atestami itp. mój Ł już tam się mocno rozeznał
Aniołek[*]8.08.2017
Marzycielka
No i ja tez wlasnie mam obawy. Dlatego nic nie planuje. Zobaczymy jakie duze bedzie dziecko, co lekarz doradzi. Ale tak jak pisalam, ciesze sie ze nie narzuca. Sam powiedzial, ze jak trzeba bedzie to wystawi skierowanie na cc bez zadnych problemow. Czas pokazeMoja 4200 i 57 [emoji5] Dalam rade, ale dobrze nie wspominam[emoji53] Boje sie zeby to nie bylo wieksze.
Ale to fakt, ze sama waga dziecka to polowa, druga polowa to budowa matki. Jak lezalam na patologii ciaxy to byla dziewczya, ktorej wage dziecka oszacowali na 2800 i poszla do cc, bo by nie urodzila[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Margana
Tylko, ze ja bardzo nie chce cc. Zalamiem sie jak sie okaze, ze trzeba [emoji20]No i ja tez wlasnie mam obawy. Dlatego nic nie planuje. Zobaczymy jakie duze bedzie dziecko, co lekarz doradzi. Ale tak jak pisalam, ciesze sie ze nie narzuca. Sam powiedzial, ze jak trzeba bedzie to wystawi skierowanie na cc bez zadnych problemow. Czas pokaze
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: