Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Dziewczyny dzisiejsza moja kolacyjka mmmmniamiiii ale pycha[emoji5] tak mnie naszło [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jaki mily pan [emoji3] To super, ze dzidzia zdrowa. A za 6 dni poznasz plec,ale fajnie[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Dziewczyny dzisiejsza moja kolacyjka mmmmniamiiii ale pycha[emoji5] tak mnie naszło [emoji16]
Ja bylam na prenetalnych i lekarz ujrzał dziewczynkeDziewczyny nie nadrobię, nie było mnie dwa dni, miałam urlop i oczywiście zamiast odpocząć to ciągle coś było do zrobienia coś mnie ominęło?
Super a który to tydzień? Ja mam dopiero drugie prenatalne 12 lutego i będzie wtedy skończony 19 tydzień, już nie mogę się doczekać a to jeszcze tyle czasuJa bylam na prenetalnych i lekarz ujrzał dziewczynke
Ja bede miala po tygodniu, czyli jutro [emoji5] Juz mam coraz wiekszego stresa [emoji33]Dziewczyny po ilu dniach otrzymalyscie wynik testu pappa?
13 tydzień i 4 dzień nawet nie pytałam o płeć bo myślałam że to za wcześnie aż sam lekarz powiedział będzie prawdopodobnie dziewczynka szybko zleci zobaczysz :*Super a który to tydzień? Ja mam dopiero drugie prenatalne 12 lutego i będzie wtedy skończony 19 tydzień, już nie mogę się doczekać a to jeszcze tyle czasu