reklama
Jola92
Fanka BB :)
MI też się raz śniło że na papierze zostało nasze dziecko, było maluttkie ale dało się wszystko odróżnić. Za to dziś mi się śniło, że poszliśmy na usg i mały podczas obracania się w moim brzuchu pokazał Nam że jest chłopcem Każdy zły sen odzwierciedla nasze obawy bo zaprzątamy sobie nimi głowę. Pamiętaj, że to tylko sen. Teraz będzie już lepiej, wszystkie powoli wkraczamy w 2 trymestrNo tak staram sobie powtarzać ale to takie realne , że aż strach
Lipcowa mamusia
Hey dziewczyny jak tam u was z mikolajami mam nadzieje ze do was przybył [emoji4]. Najlepszego w Nowym Roku [emoji11] oby wszystkie maluszki dotrwaly do lipca [emoji5]. Ja jutro mam wizytę normalnie juz się nie mogę doczekać aż ujrze niuni tak ostatnia wizyta była 12.12 ale chyba wszystko ok bo mdłości są cycy wrażliwe ale i tak stres mam.
Lipcowa mamusia
Mam pytanie do was bo wcześniej nie miałam totalnie ochoty na seks za to teraz mąż jest zachwycony bo mam takie jazdy ze zaraz bd się chował przede mną [emoji23]a fantazje masakra a jak u was z tymi sprawami jeśli moge spytać?
Lipcowa mamusia
Co do snów to jestem zalamana mam.takie koszmary non stop pogrzeby jakieś wypadki ktoś umiera dziś w nocy miałam tak straszny sen ze aż męża obudzilam żeby poszedł ze mną ja do toalety bo oczywiście siusiu a on do kuchni napić się mleczka [emoji4].Ale w sumie raz mi sie sniło, że goni mnie voldemort, albo że miałam latający dywan który mi sie popsuł. Te sny się raczej nie wzięły z moich obaw
Ochotę mam, fantazje też, ale realizacji brak nie mogę przez plamieniaMam pytanie do was bo wcześniej nie miałam totalnie ochoty na seks za to teraz mąż jest zachwycony bo mam takie jazdy ze zaraz bd się chował przede mną [emoji23]a fantazje masakra a jak u was z tymi sprawami jeśli moge spytać?
Lipcowa mamusia
Oj biedna no wiesz jak siła wyższa to wiadomo ze na to się nie poradzi oby wszystko było dobrze jak najlepiej [emoji4]
reklama
Ja pierwszy poród tez brałam pod uwagę tylko sn. Jak musieli robić cięcie to nic totalnie nie wiedziałam o tym bo wiedza ta w założeniu nie była mi potrzebna. W drugiej ciąży już sn nie brałam pod uwagę choć lekarz nie widział przeciwwskazań. Przez położne w szpitalu prawie mi pierwszy maluch umarł nim się urodził i postanowiłam więcej nie ryzykować i od razu chciałam CC.Witam dziewczyny. Sylwestrowe przygotowania trwają . A głową mi zaraz pęknie. Szok ...
Jestem normalnie w szoku jak nie które dziewczyny decydujące się na dziecko podchodzą do porodu. ... nie mając żadnego zalecenia od LEKARZA na cc nie chcą inaczej rodzic nawet spróbować. No jak twierdzą poród SN jest obrzydliwy. .. nosz kutwa. .. chcą mieć dziecko a urodzić nie chcą bo się brzydza. . Jak dla mnie to jest chore. Ja się panicznie boje bólu i porodu ale mimo WSZYSTKO nie wyobrażam sobie rodzic inaczej. ...obłęd
Podziel się: