reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No tak staram sobie powtarzać ale to takie realne , że aż strach
MI też się raz śniło że na papierze zostało nasze dziecko, było maluttkie ale dało się wszystko odróżnić. Za to dziś mi się śniło, że poszliśmy na usg i mały podczas obracania się w moim brzuchu pokazał Nam że jest chłopcem:) Każdy zły sen odzwierciedla nasze obawy bo zaprzątamy sobie nimi głowę. Pamiętaj, że to tylko sen. Teraz będzie już lepiej, wszystkie powoli wkraczamy w 2 trymestr :)

Hey dziewczyny jak tam u was z mikolajami mam nadzieje ze do was przybył [emoji4]. Najlepszego w Nowym Roku [emoji11] oby wszystkie maluszki dotrwaly do lipca [emoji5]. Ja jutro mam wizytę normalnie juz się nie mogę doczekać aż ujrze niuni tak ostatnia wizyta była 12.12 ale chyba wszystko ok bo mdłości są cycy wrażliwe ale i tak stres mam.

w4sqgzu395zb6ngs.png

Mam pytanie do was bo wcześniej nie miałam totalnie ochoty na seks za to teraz mąż jest zachwycony bo mam takie jazdy ze zaraz bd się chował przede mną [emoji23]a fantazje masakra a jak u was z tymi sprawami jeśli moge spytać?

w4sqgzu395zb6ngs.png

Ale w sumie raz mi sie sniło, że goni mnie voldemort, albo że miałam latający dywan który mi sie popsuł. Te sny się raczej nie wzięły z moich obaw :D
Co do snów to jestem zalamana mam.takie koszmary non stop pogrzeby jakieś wypadki ktoś umiera dziś w nocy miałam tak straszny sen ze aż męża obudzilam żeby poszedł ze mną ja do toalety bo oczywiście siusiu a on do kuchni napić się mleczka [emoji4].

w4sqgzu395zb6ngs.png

Mam pytanie do was bo wcześniej nie miałam totalnie ochoty na seks za to teraz mąż jest zachwycony bo mam takie jazdy ze zaraz bd się chował przede mną [emoji23]a fantazje masakra a jak u was z tymi sprawami jeśli moge spytać?

w4sqgzu395zb6ngs.png
Ochotę mam, fantazje też, ale realizacji brak :( nie mogę przez plamienia :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Witam dziewczyny. Sylwestrowe przygotowania trwają . A głową mi zaraz pęknie. Szok ...

Jestem normalnie w szoku jak nie które dziewczyny decydujące się na dziecko podchodzą do porodu. ... nie mając żadnego zalecenia od LEKARZA na cc nie chcą inaczej rodzic nawet spróbować. No jak twierdzą poród SN jest obrzydliwy. .. nosz kutwa. .. chcą mieć dziecko a urodzić nie chcą bo się brzydza. . Jak dla mnie to jest chore. Ja się panicznie boje bólu i porodu ale mimo WSZYSTKO nie wyobrażam sobie rodzic inaczej. ...obłęd

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
Ja pierwszy poród tez brałam pod uwagę tylko sn. Jak musieli robić cięcie to nic totalnie nie wiedziałam o tym bo wiedza ta w założeniu nie była mi potrzebna. W drugiej ciąży już sn nie brałam pod uwagę choć lekarz nie widział przeciwwskazań. Przez położne w szpitalu prawie mi pierwszy maluch umarł nim się urodził i postanowiłam więcej nie ryzykować i od razu chciałam CC.

Do góry