reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Melduję, ze jest ok. Leze sobie i wiem, ze jutro z rana musze byc na czczo i wezma mnie na zabieg. Widzialam Stasia na usg, biedny, malo miejsca mial, bo mialam juz pelny pecherz ;) Leze z dwoma dziewczynami, jedna niewydolna szyjka i 26 tydzien, druga 11 tydzien i plamienia.
To super, ze z dzidzia ok. Wypoczywaj i trzymam kciuki za jutro!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Melduję, ze jest ok. Leze sobie i wiem, ze jutro z rana musze byc na czczo i wezma mnie na zabieg. Widzialam Stasia na usg, biedny, malo miejsca mial, bo mialam juz pelny pecherz ;) Leze z dwoma dziewczynami, jedna niewydolna szyjka i 26 tydzien, druga 11 tydzien i plamienia.
Trzymma mocno kciuki :)
Ta dziewczyna co z tobą leży w 26 tyg, zalozyli jej coś na tą szyjke? Jak coś to od kiedy ma?
Ja mam teraz wizyte 15 stycznia i już się obawiam że do szpitala z tą moją Szyjka trafię

Witajcie [emoji5]
Corka wczoraj po sylwestrze wstala o 10.30 i potem usnac nie mogla do 1.00 [emoji33] Zostawilam ja dzis w domu, bo sie balam, ze nie da rady w przedsxkolu po 4 godzinach snu. No ale dzis powtorka z rozrywki, wiec w nocy prwnie bedzie to samo [emoji20] Teraz zaluje, ze jej nie dalam do tego przedsxkola, bo by sie dzis przemeczyla i wszystko wrociloby do normy. A tak to jutro znowu nedzie problem, ehh [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny a kiedy zamierzacie zacząć kompletować wyprawkę? Macie już jakieś pierwsze śpioszki czy buciki? :) Przyznam, że korci mnie strasznie i przeglądam ubranka z zachwytem ale jeszcze nie mam odwagi niczego kupić...
Ja sie nie spiesze wprawdzie po dwojce starszych poodsprzedawalam wszystko i oddalam.Ale sie nie martwie bo mam sporo deklaracji sprzetow i rzeczy od kolezanek .Brat bedzie mial core w marcu to mowi rze ma dwie komody juz rzeczy wiec i tak nie zdazy Hani wszystkiego ubrac wiec na pierwsze pol roku bedzie mnosteo ubranek.A wieksze sukcesywnie dawalam sasiadce i mowi ze wszystko odklada z powrotem bo czula ze bedzie trzecie .A maz przed swietami dostal bardzo duza premie i odlozyl na wozek uparl sie nowy z duzymi kolami wiec w maju kupimy.maty bujaczki krzeselka poszukam uzywane

reklama

Czyli jest oki, super bardzo się cieszę I trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg :)

Do góry