reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No wiec jestem po, serce bilo,dziec sie ruszal ale ....cos maly mi sie wydaje bo ma tylko 42mm

7u22gzu3fqrpf7u3.png

Lekarz coś Ci mówił? Słyszałam albo czytałam teraz nie pamiętam, że różnica do dwóch tygodni jest oki także może Twój maluszek rośnie swoim tempem poprostu i urodzi się mała kruszynka :) kiedy kolejna wizyta?

@Galadriela moj maly mial w 10t5d 4 cm i 13 mm. Teraz w 12t5d mial ponad 6 cm. Jest o 2 dni wiekszy niz wg OM.

Przy takich wymiarach chyba nie mozna zrobic tej oceny genetycznej 1 trymestru. Chyba jeszcze za malutki jest. Cierpliwie poczekaj, az podrosnie. Kiedy nastepna wizyta?

Moja poprzednia nieplanowana kompletnie jednak przyjęta z radością.. Zakończona w 19tyg...
Druga hmmm niby nie planowana a jednak na symptomy ciąży czekałam :D wiedziałam że będzie dzidziuś [emoji14]

p19u3e3kv97eb74a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Co ty mowisz??? 19 tc;((( rany wspolczuje bolu
Teraz bedzie tylko dobrze

reklama
U mnie przy sobocie nerwy, bo dzisiaj mial byc wynik wymazu i oczywiscie nie udostepnili wyniku :/ czyli wynik bedzie we wtorek, a we wtorek juz mam byc w szpitalu. Nie znosze takich rzeczy na ostatnia chwile :/
Wynik oczywiscie mial byc na cito.
Ojej, szkoda, ze tak zrobili. Oby byl dobry!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry