reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeju głową mi pęka, mały coraz większy katar ale nie kaszle, inhaluje go, mam nadzieję że nie rozwinie się to w coś Poważnego!
Dorotea mam nadzieję że wyniki dostaniesz przed szpitalem,
Ja teraz wizyta 15. 01. mam nadziej ze wszystko trzyma się tam dobrze

reklama
U mnie obie ciaze planowane. Obie w pierwszym cyklu starań. Choć coraz częściej się zastanawiam jak dam radę z dwoma maluchami.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Dasz radę spokojnie. Kumpela miała te same obawy , ale stwierdziła że nie ma nic lepszego jak maluszki w takim krótkim odstępie czasu , że tylko początki były trudne , a teraz są nierozlaczni :)

ferdinand-image2_rgb_wide-9079cb3a73f28585c97eeb0dc55a82d178ea3052-s900-c85.jpg

Maz zabral chlopakow do kina na 'Ferdinand' (bajka o byczku),wiec ja za odkurzacz i mop i wyszorowalam chalupe zeby w ten Nowy Rok miec w miare czysto ;-) ;)

Galadriela
- mam nadzieje,ze wszystko dobrze

U Nas pierwsza ciaza planowana, udalo sie w 6 cyklu, druga do teraz nie wiem jak zaszlam :laugh2: mialam miec okres,ale wracalam do pracy po macierzynskim ( Straszak mial wtedy niecale 6 miesiecy) stresy, floresy - musiala mi sie owulacja o 2 tyg przesunac i bobas drugi tak powstal :D trzeci babel planowany - udalo sie w 3 cyklu.

Nonkatoja - a jaka u Was bedzie roznica wieku dzieci? U mnie jest 13 miesiecy i 10 dni :biggrin2:

Milego dnia Babeczki

Witam kobietki. Mam za sobą ciężkie dni. Lekki dół psychiczny ale już lepiej a nie chciałam Was tym zadreczac.

Gratuluję wszystkich udanych wizyt.

U nas pierwsza ciąża była przypadkiem. Poroniona w 8 tygodniu. Potem już kolejną planowana i w drugim cyklu ustrzelilismy nasza 8 letnia córkę. Kolejne też planowane. 10 miesięcy starań i pozamaciczna. Potem 5 miesięcy i ciąża obumarla w 8 tygodniu. Odczekalismy 3 miesiące i po kolejnych 3 cyklach mamy ta ciążę. Strach ogromny. Obiecalismy sobie że co by nie było to ostatnia próba.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

ferdinand-image2_rgb_wide-9079cb3a73f28585c97eeb0dc55a82d178ea3052-s900-c85.jpg

Maz zabral chlopakow do kina na 'Ferdinand' (bajka o byczku),wiec ja za odkurzacz i mop i wyszorowalam chalupe zeby w ten Nowy Rok miec w miare czysto ;-) ;)

Galadriela
- mam nadzieje,ze wszystko dobrze

U Nas pierwsza ciaza planowana, udalo sie w 6 cyklu, druga do teraz nie wiem jak zaszlam :laugh2: mialam miec okres,ale wracalam do pracy po macierzynskim ( Straszak mial wtedy niecale 6 miesiecy) stresy, floresy - musiala mi sie owulacja o 2 tyg przesunac i bobas drugi tak powstal :D trzeci babel planowany - udalo sie w 3 cyklu.

Nonkatoja - a jaka u Was bedzie roznica wieku dzieci? U mnie jest 13 miesiecy i 10 dni :biggrin2:

Milego dnia Babeczki
Syn ma teraz rok, zaraz 13 miesięcy i będzie ok 19 m-cy różnicy jeśli dobrze liczę. Tylko Młody jest bardzo wymagający i nie wiem jak zareaguje jak nie będzie w centrum uwagi.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja na razie przygotowuję menu na jutro - będziemy sami z mężem, ja niebardzo będę się mogła udzielać, ale kilka fajnych prostych przekąsek planuję - sałatka jarzynowa, jakieś takie małe z ciasta francuskiego z suszonymi pomidorami, standardowo ogórki kiszone, i kilka takich - trzeba sobie jakoś uprzyjemnić tą noc ;)

@Galadriela - jak po wizycie? Martwimy się....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry