reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam kobietki. Mam za sobą ciężkie dni. Lekki dół psychiczny ale już lepiej a nie chciałam Was tym zadreczac.

Gratuluję wszystkich udanych wizyt.

U nas pierwsza ciąża była przypadkiem. Poroniona w 8 tygodniu. Potem już kolejną planowana i w drugim cyklu ustrzelilismy nasza 8 letnia córkę. Kolejne też planowane. 10 miesięcy starań i pozamaciczna. Potem 5 miesięcy i ciąża obumarla w 8 tygodniu. Odczekalismy 3 miesiące i po kolejnych 3 cyklach mamy ta ciążę. Strach ogromny. Obiecalismy sobie że co by nie było to ostatnia próba.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
O matko kochana ale przeszlas. Teraz juz musi byc dobrze!
A jesli chodzi o dolki to my tu tez jestesmy od takuch rzeczy, a nie tylko przyjemnych !

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Czyli i tak wygląda, że maleństwo o ponad tydzień młodsze, bo skoro 3 tygodnie temu było na 8tc, to teraz wychodziłoby 11tc, a w 11tc moja Kruszynka miała 4,1cm, 4 dni później na prenatalnych już ponad 5cm.
Więc głowa do góry - nie stresuj się na zapas

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
W pewnym momencie każde dziecko zaczyna rosnąć we własnym tempie. Tu chyba trzeba zaufać lekarzowi. Moje np. cały czas było idealnie w terminie a na ostatniej wizycie +4 dni.
Fakt jest taki że aby dokonać pomiarów przy usg "genetycznym" dziecko musi mieć odpowiednią długość i ułożenie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry