reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czesc wszystkim, gratuluje wszystkich udanych wizyt. Czytam na bierzaco ale z odpisywaniem gorzej.... Ja siedze w poczekalni do lekarza mam ostatnio jakies zle przeczucia....trzymajcie kciuki prosze

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Trzymam kciuki mocno!

reklama
Witajcie mamuski [emoji5]
Spalam jak zwykle fatalnie, glowa mnie boli i sie ogarnac nie moge.
Zaraz sie biore za pieczenie , upieke dwa ciasta na sylwestra i Nowy Rok i M zawiezie rodzicom i tesciom.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam was dziewczyny z rana. Samopoczucie w miarę dobre . :) tak więc w odliczanie pojawiła się już 1 z przodu hurraa [emoji16][emoji16] tak więc jeszcze 199 dni do pojawienia się mojego maluszka. Mam nadzieje że dojdzie odliczanie do końca i nie będzie żadnych problemów [emoji4] a jak u was ?

I takie pytanie do was (bo nie pamiętam czy było kiedyś zadawane ) czy wasze ciążę były planowane czy tak zwane wpadki ? [emoji3]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
U mnie obie ciaze planowane. Obie w pierwszym cyklu starań. Choć coraz częściej się zastanawiam jak dam radę z dwoma maluchami.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie przy sobocie nerwy, bo dzisiaj mial byc wynik wymazu i oczywiscie nie udostepnili wyniku :/ czyli wynik bedzie we wtorek, a we wtorek juz mam byc w szpitalu. Nie znosze takich rzeczy na ostatnia chwile :/
Wynik oczywiscie mial byc na cito.

reklama
U mnie przy sobocie nerwy, bo dzisiaj mial byc wynik wymazu i oczywiscie nie udostepnili wyniku :/ czyli wynik bedzie we wtorek, a we wtorek juz mam byc w szpitalu. Nie znosze takich rzeczy na ostatnia chwile :/
Wynik oczywiscie mial byc na cito.
Ech, z laborami niestety tak bywa :(
Mam nadzieję, że będziesz mogła odebrać je przed szpitalem?

Jak ostatnio robiłam badania, to miały być w konkretnym dniu do 16, i w ten dzień na 17 miałam wizytę u endokrynologa, oczywiście bez wyników :/

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry