Margana
Fanka BB :)
Bedziemy trzymac kciuki [emoji5]Oj tak... Ja mam 05.01, ale nie mogę się doczekać.... I boję się![]()
![]()

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedziemy trzymac kciuki [emoji5]Oj tak... Ja mam 05.01, ale nie mogę się doczekać.... I boję się![]()
![]()
DziękujęBedziemy trzymac kciuki [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
A co lekarza mówi na twoje plamieniaDziękuję
Dzisiaj to 12tc+3d, prenatalne miałam 21.12 i były ok, ale boję się głównie z powodu tych plamień...
Naprawdę mogłyby już odpuścić.. Już mówiłam, że jak plamienia opuszczą, to mdłości mogę mieć choćby do końca.....
![]()
A wiadomo od vzego te plamienia?Dziękuję
Dzisiaj to 12tc+3d, prenatalne miałam 21.12 i były ok, ale boję się głównie z powodu tych plamień...![]()
Naprawdę mogłyby już odpuścić.. Już mówiłam, że jak plamienia opuszczą, to mdłości mogę mieć choćby do końca.....
![]()
Że z jednej strony mam nadzerkę, z drugiej tak naprawdę w 100% nie da się powiedzieć, co jest przyczyną... Nasilało się w terminie @ potem stopniowo odpuszcza, ale taki trochę brudny śluz o zmiennym zabarwieniu zostaje... Wkładka prawie czysta, ale na papierze toaletowym czasem jest...A co lekarza mówi na twoje płomienia?
Właśnie ja też mówię o dziecku w płci męskiejNie jeszczeja czuję chłopca bo mówię o dziecku w płci męskiej, moj mąż też mówi że czuje że będzie pierworodny. Za 4 tyg się pewnie dowiemy
![]()
Zobaczyć na pewno się da tylko czy to będzie pewne to bym raczej się nie nastawiałaDziewczyn za 2 tygodnie mam badanie prenatalne będzie to 13 tydz pewnie nie ma szans jeszcze żeby zobaczyć płeć dzidziuś ?
Właśnie ja też mówię o dziecku w płci męskiejZobaczymy czy się sprawdzi
Zobaczyć na pewno się da tylko czy to będzie pewne to bym raczej się nie nastawiałaJa byłam wczoraj u gina i udało mu się dojrzeć coś między nóżkami
A to był 12+3
I wyjaśniła się sprawa tej mojej cofniętej macicy, jednak to tyłozgięcie. Dostałam wczoraj jedno zdjęcie z usg ale mało co widać, taka fasolka jak na drugim usg tylko większa. Pierwszy raz miałam robione usg przez brzuch. Już się nie mogę doczekać tych drugich prenatalnych, żeby znowu zobaczyć nasze maleństwo w lepszej jakościA właśnie miałam zapytać dziewczyny, które już są mamami, robiłyście na prenatalnych film z usg w 4d? Koleżanka mi polecała i się nad tym zastanawiamy tylko nie wiem czy to wykonuje się na tych drugich prenatalnych czy trzecich?
Oj tak... Ja mam 05.01, ale nie mogę się doczekać.... I boję się
![]()