reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

ja mialam z córką filmik piekna pamiatka do dzis schowana polecam mi lekarz robil w 20 tyg na tych polówkowych

a ja sie zaczynam stresowac chociaz nie mam czym chyba brzucch mi opadł nie mam pileczki, i schudlam kg mimo ze jem normalnie nawet zaczelam wchodzic w swoje gacie co przedtem nie bylo mozliwe, moja przyjacioka stwierdzila ze wzdecia mi zniknely któras tu z dziewczyn tez mi tak napisala wczoraj ale kurde jakos tak dziwnie nie plamie nigdy nie plamilam cyce jak donice z zylami jakbym cpala sluz bialy wiec jest ok ale zeby az tak wzdecia popuscily??

Ja też schudłam kolejne pół kg mimo że już niewymiotuje i jem dużo więcej jedynym właśnie objawem są 3 żyły na piersiach więcej też ich nie mam a z dzidzia wszystko oki także spokojnie:) myślę , że wzdęcia i mówiłaś że przeszłas na lekko strawna dietę jak się nie mylę prawda?:)

reklama
Właśnie ja też mówię o dziecku w płci męskiej :) Zobaczymy czy się sprawdzi :)

Zobaczyć na pewno się da tylko czy to będzie pewne to bym raczej się nie nastawiała :) Ja byłam wczoraj u gina i udało mu się dojrzeć coś między nóżkami :p A to był 12+3 :)

I wyjaśniła się sprawa tej mojej cofniętej macicy, jednak to tyłozgięcie. Dostałam wczoraj jedno zdjęcie z usg ale mało co widać, taka fasolka jak na drugim usg tylko większa. Pierwszy raz miałam robione usg przez brzuch. Już się nie mogę doczekać tych drugich prenatalnych, żeby znowu zobaczyć nasze maleństwo w lepszej jakości :) A właśnie miałam zapytać dziewczyny, które już są mamami, robiłyście na prenatalnych film z usg w 4d? Koleżanka mi polecała i się nad tym zastanawiamy tylko nie wiem czy to wykonuje się na tych drugich prenatalnych czy trzecich?

U mojego lekarz a już na tych w 20 tygodniu :)

ja mialam z córką filmik piekna pamiatka do dzis schowana polecam mi lekarz robil w 20 tyg na tych polówkowych

a ja sie zaczynam stresowac chociaz nie mam czym chyba brzucch mi opadł nie mam pileczki, i schudlam kg mimo ze jem normalnie nawet zaczelam wchodzic w swoje gacie co przedtem nie bylo mozliwe, moja przyjacioka stwierdzila ze wzdecia mi zniknely któras tu z dziewczyn tez mi tak napisala wczoraj ale kurde jakos tak dziwnie nie plamie nigdy nie plamilam cyce jak donice z zylami jakbym cpala sluz bialy wiec jest ok ale zeby az tak wzdecia popuscily??
Ja tez na szczescie wzdec juz nie mam. A mialam potworne. Wieczorami mialam ochote przebic brzuch jak balon, zeby powietrze zeszlo. Teraz jak sie pojawia, to rzadko i lekkie.

xrotgov3q3o4y33i.png

Matko dziewczyny... Śpię codziennie do 10/11.. Mam nadzieję że da się wyspać na zapas :D hehe

p19u3e3kq0er3dz6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Witam. Ja wstałam po 10, nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo spałam :) Muszę korzystać, póki trwa przerwa świąteczna, bo potem codziennie na 8 do szkoły i nie ma zmiłuj :) Dziewczyny, które już mają 12-13 tydz czy czujecie się lepiej? Odpuscily mdłości, senność? Ja pamiętam, że w 1 ciąży minęło mi wszystko w 11tyg z dnia na dzień, ciekawa jestem jak teraz będzie :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry