Aniiiaaa86
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki, żeby już plamienia nie wróciły
Dzieki. Spokojnej nocy. A w swieta tyle pisalyscie ze nadrobic Was niiii ma kiedy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, żeby już plamienia nie wróciły
Dzieki. Spokojnej nocy. A w swieta tyle pisalyscie ze nadrobic Was niiii ma kiedy
A mnie zaczęła męczyć bezsenność wczoraj dziś ... nie wiem jak wstanę do pracy o 7;00
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trudno jak będzie synek to będzie chodził w różowych portkach i koszulce haha
Ja np jak szybko chce coś zrobić usiąść czy wstać nagle czuje takie ukłucie... To samo przy kichaniu, kaszlu czy dmuchaniu w chusteczke..
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja dopiero wrocilam z zakupow. Sto lat normalnie, a bylam taka glodna, ze wciagnelam dwa nalesniki z dzemem , do tego bagietke z pasta rybna , a teraz wsuwam zelki pychota.
Ja mam kolejną wizytę 18 stycznia i też nie wiem jak dotrwam
Oj tak... Ja mam 05.01, ale nie mogę się doczekać.... I boję sięNajgorsze jest to czekanie na kolejną wizytę tę 4 tyg ciągną się strasznie
Kilka dziewczyn juz tak wstepnie poznalo plec, ale to takie jeszcze bardzo niepewne. Wiekszosc z nas nadal czeka. Mi lekarz powiedzial, ze najwczesniej w 16tc bedzie pewnie.Dziewczyn za 2 tygodnie mam badanie prenatalne będzie to 13 tydz pewnie nie ma szans jeszcze żeby zobaczyć płeć dzidziuś ?
No to dopiero bedzie szok [emoji3]Ja pierwsza mialam 5 grudnia, teraz bede miala 16 stycznia. Wiec ostatni raz widzialam tylko bijace serduszko I kuleczke wielkosci 1 cm, a w styczniu zobacze nozki, raczki, glowke I cala reszte. To bedzie szok