reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Trudno jak będzie synek to będzie chodził w różowych portkach i koszulce hahaA mnie jakoś ciuszki dla chłopców średnio ciągną, dla dziewczynek dużo bardziej, ewentualnie takie unisex Dostałam od mamy dla naszego Groszka 2 pary spodni i 2 koszulki, tyle, że jedna para spodni jest w kolorze brudnego ciemnego różu a jedna koszulka ma wstawki i serduszka też różowe Więc mamy ciuszki raczej wymieszane i dla chłopca i dla dziewczynki
To tak jak ja Polską wersję czytałam już z 8 razy, a angielską 4 części, ale to dobry pomysł żeby doczytać do końca w oryginale. [emoji16]Tak wgl to witam! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, czekamy na dobre wieści Ja korzystając z tego że jestem na l4 i mam czas zamówiłam sobie wszystkie książki Harrego Pottera! Jestem ogromną fanką Przeczytalam już wszystko x 2, dlatego tym razem zamówiłam wersje po angielsku Już się nie mogę doczekać
olaaa7
Ja zawsze chciałam 2, jak zaszłam w ciążę to nagle włączyło mi się, że fajnie byłoby mieć trójkę Ale raczej będziemy musieli z tej myśli zrezygnować i pozostać max na 2 skoro M ma już 2 dzieci z poprzedniego małżeństwa. Ale zobaczy się, może los nas obdaruje w drugiej ciąży bliźniętamiWiecie co ja to bym chciała jednak 3 dzieci
Zawsze mówiłam że dwójka, a teraz to bym chciała 2 chłop ów i dziewczynke chyba myślenie w ciąży mi sie zmieniło oby tylko zdrowe to najważniejsze
Jola92
Byłam chyba 3 kklasie gimnazjum jak wyszedł Książe Półkrwi to udawałam rano że sie zle czuje. Mama uwierzyla i powiedziala żebym została w domu. Ona poszla do pracy a ja zostalam i czytałam jak głupiaHahahaah ostatnio myślałam właśnie o tym, że przeczytałabym Harryego znowu [emoji2][emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Margana
W 16tcto mnie omineły mdłości w ktorym tyg lekarz ci powiedział ze bedzie widać płeć dzidziusia ?
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
O swietny spadek [emoji5]Cześć dziewczyny Byłam wczoraj na badaniach, USD ujemny, Antygen HBs ujemny, Przeciwciała anty HCV niereaktywny - ujemny i spadło mi TSH do 4,320
Aniołek[*]8.08.2017
Trudno jak będzie synek to będzie chodził w różowych portkach i koszulce haha
Ja dostałam w 1 ciąży różowy kombinezon zimowy. Był taki wygodny, że żaden nie mógł się z nim równać. Więc syn ma spacery jeździł w różowym [emoji14] Tylko do lekarza zakładałam mu inny
reklama
Podziel się: