reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiecie co ja to bym chciała jednak 3 dzieci
Zawsze mówiłam że dwójka, a teraz to bym chciała 2 chłop ów i dziewczynke chyba myślenie w ciąży mi sie zmieniło :) oby tylko zdrowe to najważniejsze

reklama
A mnie jakoś ciuszki dla chłopców średnio ciągną, dla dziewczynek dużo bardziej, ewentualnie takie unisex :) Dostałam od mamy dla naszego Groszka 2 pary spodni i 2 koszulki, tyle, że jedna para spodni jest w kolorze brudnego ciemnego różu a jedna koszulka ma wstawki i serduszka też różowe :p Więc mamy ciuszki raczej wymieszane i dla chłopca i dla dziewczynki :p
Trudno jak będzie synek to będzie chodził w różowych portkach i koszulce haha

Tak wgl to witam! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, czekamy na dobre wieści :) Ja korzystając z tego że jestem na l4 i mam czas zamówiłam sobie wszystkie książki Harrego Pottera! Jestem ogromną fanką :) Przeczytalam już wszystko x 2, dlatego tym razem zamówiłam wersje po angielsku :) Już się nie mogę doczekać
To tak jak ja :) Polską wersję czytałam już z 8 razy, a angielską 4 części, ale to dobry pomysł żeby doczytać do końca w oryginale. [emoji16]

p19uqqmzxqi22hcj.png

Wiecie co ja to bym chciała jednak 3 dzieci
Zawsze mówiłam że dwójka, a teraz to bym chciała 2 chłop ów i dziewczynke chyba myślenie w ciąży mi sie zmieniło :) oby tylko zdrowe to najważniejsze
Ja zawsze chciałam 2, jak zaszłam w ciążę to nagle włączyło mi się, że fajnie byłoby mieć trójkę :) Ale raczej będziemy musieli z tej myśli zrezygnować i pozostać max na 2 skoro M ma już 2 dzieci z poprzedniego małżeństwa. Ale zobaczy się, może los nas obdaruje w drugiej ciąży bliźniętami :-D

Hahahaah ostatnio myślałam właśnie o tym, że przeczytałabym Harryego znowu [emoji2][emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Byłam chyba 3 kklasie gimnazjum jak wyszedł Książe Półkrwi to udawałam rano że sie zle czuje. Mama uwierzyla i powiedziala żebym została w domu. Ona poszla do pracy a ja zostalam i czytałam jak głupia :D

W ciąży włącza się chyba taki niedosyt :) chociaż mój synek dał mi popalić jak był mały, to mam nadzieję że ten bobas będzie grzeczniesjszy :) oby tylko nie gorsze alę i tak przetrwam

reklama
Do góry