reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To tak jak ja :) Polską wersję czytałam już z 8 razy, a angielską 4 części, ale to dobry pomysł żeby doczytać do końca w oryginale. [emoji16]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja zawsze strasznie płaczę przy opisie śmierci Zgredka :( a moim największym niespełnionym marzeniem jest posiadanie hipogryfa :D Ale jeszcze nikt takich zwierząt nie odkrył :( :D

reklama
Ja też siedzę w pracy i też czuję, że nie mam kompletnie siły na nic. Nawet kawą wspomóc się nie mogę, bo mnie odrzuciło :p

Ja ta kawę pije bo pije ale bez smaku chyba z nudów bardziej

Ja przy córce dowiedziałam się w 18 tyg mam cicha nadzieje ze teraz uda się szybciej takie piękne rzeczy są w Hm [emoji173]️ nic tylko do koszyka wrzucać
Ja nie chciałam nawet dwójki dzieci zawsze jedno od ponad roku dojrzałam do decyzji i świadomego macierzyństwa ze chce drugie a teraz mysle ze trzecie tez bym chciała mam 30
Lat to tak sobie machnąć na 35 urodziny

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja ta kawę pije bo pije ale bez smaku chyba z nudów bardziej

Ja przy córce dowiedziałam się w 18 tyg mam cicha nadzieje ze teraz uda się szybciej takie piękne rzeczy są w Hm [emoji173]️ nic tylko do koszyka wrzucać
Ja nie chciałam nawet dwójki dzieci zawsze jedno od ponad roku dojrzałam do decyzji i świadomego macierzyństwa ze chce drugie a teraz mysle ze trzecie tez bym chciała mam 30
Lat to tak sobie machnąć na 35 urodziny

16udyx8di9hvrs5t.png
Ja też w lipcu skończyłam 30 lat :)

Ja też w lipcu skończyłam 30 lat :)

Ja w styczniu kończę 30 miałam tyle postanowień w związku z tym ze schudnę ze zrobię cos dla siebie wakacje w Grecji Na 20 lipca [emoji23] 10.02 impreza z dj fotobudka z pompa balonami [emoji23] i ryp zamiast schudnięcia przytyje zamiast wakacji poród jedynie impreza została gdzie z brzuszkiem będę wywijać na parkiecie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja teraz za dwa miesiące 30 lat :) zawsze chciałam dzieci do 30 hehe to teraz z tym trzecim musiałabym się streszczac :) nie myślę że są 3 lata może 4 zrobimy trzecie :) ciekawe co na to moj mąż bo jak narazie o trzecim marzenia wiecie tylko wy :)

Ja siedzę w pracy pije kawę i już jestem zmęczona [emoji23]
Wogole brzuch mi się zmniejszył nie wiem jak to możliwe ale wcisnęłam się w moje dżinsy tylko guzik mam odpięty i nie jest taka piłeczka jak miałam
Dziwne... już za tydz prenatalne mam nadzieje ze wszystko Ok

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Prwnie wzdecia odpuscily, a z dzidzia wszyatko ok [emoji5] Ja tez ostatnio mialam wrazenie jakby sie zmniejsxyl. A wczoraj na prenatalnych dzidzia zdrowa [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Prwnie wzdecia odpuscily, a z dzidzia wszyatko ok [emoji5] Ja tez ostatnio mialam wrazenie jakby sie zmniejsxyl. A wczoraj na prenatalnych dzidzia zdrowa [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Faktycznie nie pomyślałam o tym ze wzdęcia mogły popuścić tym bardziej ze od kilku dni chodzę regularnie wkoncu do wc [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Witajcie [emoji5]
Zlego samopoczucia ciag dalszy [emoji20] Do tego deszcz pada i tak ponuro jest. Najchetniej bym nie wychodzila z domu, a na te dalsze prenatalne musze jechac. Nawet corcia dopiero wstala, a ja juz sie umylam i po sniadanku. Tak bym chciala sie wyspac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry