reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To mi się 5 zacznie jutro.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja juz sie umowilam do lekarza na 16

reklama
Mi z ostatniej miesiączki wypadało. Ale miałam późno owulację termin z USG wypada na 5 lipca. Więc tego się trzymam

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w 7 czy 8 tygodniu to chyba data porodu na czerwiec wypada?
Dziewczyny maja chyba poczatek lipca.
Ja na 24 dopiero. Ale L4 biore jutro od rodzinnej. Pracuję na magazynie na 3 zmiany.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja mam za soba dwie ciezkie ciaze z plamieniami I krwawieniami wiec na pewno cos na podtrzymanie dostane. A przedwczoraj tez troche plamilam tyle, ze to byl dzien sppdziewanej @

Dziewczyny maja chyba poczatek lipca.

Ja mam za soba dwie ciezkie ciaze z plamieniami I krwawieniami wiec na pewno cos na podtrzymanie dostane. A przedwczoraj tez troche plamilam tyle, ze to byl dzien sppdziewanej @
Ja wprawdzie jedną ciążę mam za sobą. Ale mi sie w niej szyjka rozwierala od 25tc juz i musialam sie oszczedzac. A w tym roku w styczniu mialam elektrokonizację szyjki z powodu zlej cytologii i stanu przednowotworowego dlatego wole nie ryzykować. I na maksa się będę oszczędzać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jak tak o terminach mowa, to ja mam kompletny strzał z tym 2 lipca, ze względu na to, że nie bardzo mam jak wyliczyć. Jeden okres jedynie mi się trafił po ostatniej ciąży i nie wiem kiedy owulacja była. Jak na razię trzymam się tego co internety mówią, a jak pójdę do położnej to będziemy weryfikowały tę datę.

Ja wprawdzie jedną ciążę mam za sobą. Ale mi sie w niej szyjka rozwierala od 25tc juz i musialam sie oszczedzac. A w tym roku w styczniu mialam elektrokonizację szyjki z powodu zlej cytologii i stanu przednowotworowego dlatego wole nie ryzykować. I na maksa się będę oszczędzać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To tez sporo przeszlas. Ja mialam krwiaki. Synek moj sie urodzil w 35 tygodniu ale dlatego, ze po niezycie zoladkowo jelitowym gdzie bylam odwodniona, zaczely mi sie skurcze

Jak tak o terminach mowa, to ja mam kompletny strzał z tym 2 lipca, ze względu na to, że nie bardzo mam jak wyliczyć. Jeden okres jedynie mi się trafił po ostatniej ciąży i nie wiem kiedy owulacja była. Jak na razię trzymam się tego co internety mówią, a jak pójdę do położnej to będziemy weryfikowały tę datę.
Ja zawsze mialam zgodne terminy z ostatniej @ iusg sie pokrywaly.

reklama
Do góry