reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To mi się 5 zacznie jutro.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja juz sie umowilam do lekarza na 16

reklama
Mi z ostatniej miesiączki wypadało. Ale miałam późno owulację termin z USG wypada na 5 lipca. Więc tego się trzymam

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w 7 czy 8 tygodniu to chyba data porodu na czerwiec wypada?
Dziewczyny maja chyba poczatek lipca.
Ja na 24 dopiero. Ale L4 biore jutro od rodzinnej. Pracuję na magazynie na 3 zmiany.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja mam za soba dwie ciezkie ciaze z plamieniami I krwawieniami wiec na pewno cos na podtrzymanie dostane. A przedwczoraj tez troche plamilam tyle, ze to byl dzien sppdziewanej @

Dziewczyny maja chyba poczatek lipca.

Ja mam za soba dwie ciezkie ciaze z plamieniami I krwawieniami wiec na pewno cos na podtrzymanie dostane. A przedwczoraj tez troche plamilam tyle, ze to byl dzien sppdziewanej @
Ja wprawdzie jedną ciążę mam za sobą. Ale mi sie w niej szyjka rozwierala od 25tc juz i musialam sie oszczedzac. A w tym roku w styczniu mialam elektrokonizację szyjki z powodu zlej cytologii i stanu przednowotworowego dlatego wole nie ryzykować. I na maksa się będę oszczędzać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jak tak o terminach mowa, to ja mam kompletny strzał z tym 2 lipca, ze względu na to, że nie bardzo mam jak wyliczyć. Jeden okres jedynie mi się trafił po ostatniej ciąży i nie wiem kiedy owulacja była. Jak na razię trzymam się tego co internety mówią, a jak pójdę do położnej to będziemy weryfikowały tę datę.

Ja wprawdzie jedną ciążę mam za sobą. Ale mi sie w niej szyjka rozwierala od 25tc juz i musialam sie oszczedzac. A w tym roku w styczniu mialam elektrokonizację szyjki z powodu zlej cytologii i stanu przednowotworowego dlatego wole nie ryzykować. I na maksa się będę oszczędzać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To tez sporo przeszlas. Ja mialam krwiaki. Synek moj sie urodzil w 35 tygodniu ale dlatego, ze po niezycie zoladkowo jelitowym gdzie bylam odwodniona, zaczely mi sie skurcze

Jak tak o terminach mowa, to ja mam kompletny strzał z tym 2 lipca, ze względu na to, że nie bardzo mam jak wyliczyć. Jeden okres jedynie mi się trafił po ostatniej ciąży i nie wiem kiedy owulacja była. Jak na razię trzymam się tego co internety mówią, a jak pójdę do położnej to będziemy weryfikowały tę datę.
Ja zawsze mialam zgodne terminy z ostatniej @ iusg sie pokrywaly.

reklama
Do góry