oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja licze zaczety.Wy liczycie skończony tyg czy zaczęty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja licze zaczety.Wy liczycie skończony tyg czy zaczęty?
Oby cie nie dopadly mega mdlosci. U mnie dzis na obiad lodeczki ziemniaczane faszerowane i zapiekana plus salatka cezar. Oczywiscie zjadlam sama salatkeMnie wczoraj lekko zmuliło po ryżu z warzywami :-) ale tylko chwilke to trwalo. W pierwszej ciazy zero mdlosci itp. A teraz juz dziwny posmak w ustach od paru dni tak że hehe podejrzewam że moze byc inaczej.
Ja dziś zaczęłam 7 tydzień. Dziewczyny pomożecie mi policzyć czy się nie mylę? Ostatni okres był 20 wrześniaWy liczycie skończony tyg czy zaczęty?
Ale masz dobry obiadOby cie nie dopadly mega mdlosci. U mnie dzis na obiad lodeczki ziemniaczane faszerowane i zapiekana plus salatka cezar. Oczywiscie zjadlam sama salatke
To wydaje mi się że masz skończony 7 a zaczynasz 8 ja miałam Om 27 wrzesnia czyli 6+1 czyli 7 tydzień mi się zaczolJa dziś zaczęłam 7 tydzień. Dziewczyny pomożecie mi policzyć czy się nie mylę? Ostatni okres był 20 września
7 tydzien masz skonczony zaczety 8Ja dziś zaczęłam 7 tydzień. Dziewczyny pomożecie mi policzyć czy się nie mylę? Ostatni okres był 20 września
Edit: W necie wyliczyłam, że jednak 7 tydzień i 1 dzień
Salatkę cezar lubię :-) ale sama nigdy jeszcze nie szykowalam :-)Oby cie nie dopadly mega mdlosci. U mnie dzis na obiad lodeczki ziemniaczane faszerowane i zapiekana plus salatka cezar. Oczywiscie zjadlam sama salatke
Ojeja to fajniutko a ja myślałam, że zaczynam 77 tydzien masz skonczony zaczety 8
7 masz skonczonych a jestes w 8. U mnie 7 leci dopiero 6tyg 3 dni.Jest w necie fajny kalkulator gdzie mozna sprawdzic w ktorym tyg jestes danego dniaOjeja to fajniutko a ja myślałam, że zaczynam 7